:مواد لازم
• 1.5 قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده
• 6 قاشق غذاخوری آب لیموترش
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• ¼ پیمانه عسل
• 1.5 قاشق غذاخوری پیازکوهی خرد شده
• 1.5 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
1. در یک شیشه، پوست لیموترش، آب لیموترش، روغن، عسل، پیازچه، گشنیز و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و آن را تکان دهید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا 20 دقیقه بماند و خنک شود. پیش از سرو آن را تکان دهید.