آسان ترین راه پوست کندن گوجه، بلانشه یا بلانچ

آسان ترین راه پوست کندن گوجه، بلانشه یا بلانچ

ناز وب، با استفاده از این روش به راحتی گوجه‌فرنگی را می‌توان پوست گرفت  ؛ بلانشه یا بلانچ کردن  blanching tomatoes:

برای این کار، باید از قبل یک کاسه پر از آب و یخ  و نیز یک کاسه آب جوش تهیه کنید .

آسان ترین راه پوست کندن گوجه، بلانشه یا بلانچ

اول چند دقیقه‌ای گوجه‌فرنگی را داخل آب یخ قرار دهید. سپس روی پوست گوجه فرنگی سرد شده را با نوک کارد خراش دهید . سپس داخل ظرفی از  آب جوش بیندازید و مدتی کوتاه صبر کنید تا با تاثیر آب گرم  پوست گوجه فرنگی ور بیاید. البته گوجه فرنگی را آنقدر در ظرف آب جوش قرار ندهید که گوشت آن بپزد.

دوم گوجه‌فرنگی‌ها را از داخل آبجوش خارج کرده و پوست آن را از جایی که خراش داده بودید , با دست بگیرید و بکشید. می‌بینید که به راحتی ورآمده و پوست آن به راحتی و یکجا کنده می‌شود.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان