ترشی خیار چنبر و ترشی بادمجان چگونه تهیه می شود

ترشی خیار چنبر و ترشی بادمجان چگونه تهیه می شود

با آغاز فصل سرما در سفره های گرم خانه همیشه جای ترشی خالی است در بخش آشپزی نازوب با طرز تهیه انواع ترشی ها آشنا شوید و زمستانی خوشمزه را سپری کنید!

 

مواد لازم جهت تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون :
خیار چنبر
    1    کیلو گرم   
 بادمجان     2     عدد
 سرکه     به میزان لازم
 فلفل     به میزان لازم  
سیر       به میزان لازم

 

طرز تهیه ترشی خیارچنبر:
بادمجان رو گرد گرد قاچ می کنیم و در سرکه می پزیم طوری می پزیم که له نشود،خیار را هم گرد گرد ورقه می کنیم با سیر کمی خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه می گذاریم تا اماده شود.

 
طرز تهیه ترشی بادمجون:
بادمجون را گرد گرد و درشت خرد کرده با فلفل تند و زرد چوبه و سرکه می پزیم،سپس که پخته شد و له نشد، ادویه ترشی،سیر،گلپر،،تخم گشنیز،سیاه دانه،می ریزیم ،فلفل تند باشد. ترشی بادمجون بعد سرد شدن اماده خوردن می باشد.

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان