با آغاز فصل سرما در سفره های گرم خانه همیشه جای ترشی خالی است در بخش آشپزی نازوب با طرز تهیه انواع ترشی ها آشنا شوید و زمستانی خوشمزه را سپری کنید!
مواد لازم جهت تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون :
خیار چنبر
1 کیلو گرم
بادمجان 2 عدد
سرکه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
سیر به میزان لازم
طرز تهیه ترشی خیارچنبر:
بادمجان رو گرد گرد قاچ می کنیم و در سرکه می پزیم طوری می پزیم که له نشود،خیار را هم گرد گرد ورقه می کنیم با سیر کمی خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه می گذاریم تا اماده شود.
طرز تهیه ترشی بادمجون:
بادمجون را گرد گرد و درشت خرد کرده با فلفل تند و زرد چوبه و سرکه می پزیم،سپس که پخته شد و له نشد، ادویه ترشی،سیر،گلپر،،تخم گشنیز،سیاه دانه،می ریزیم ،فلفل تند باشد. ترشی بادمجون بعد سرد شدن اماده خوردن می باشد.