کیک یکی از پرمصرف ترین تنقلات و خوراکی های جهان است. به همین دلیل کیک ها از تنوع و طعم های بسیار بینهایتی برخوردار هستند!
مواد لازم:.
آرد، 2 پیمانه.
تخم مرغ، 3 عدد.
پودر قند، یك پ.
روغن جامد یا كره، 4/3 پ.
شیر، نصف پ.
بیكینگ پودر، 2 قاشق مرباخوری.
وانیل، 2/1 قاشق چای خوری.
اسانس دلخواه مانند رنده پوست پرتقال، به میزان دلخواه.
پودر كاكائو، 2 قاشق غذاخوری.
مرحله ی اول زرده و سفیده تخم مرغ را جدا كنید و با هم زن خشك و تمیز سفیده ها را بزنید تا كاملاً كف كند و خامه ای شود.
سپس در ظرف دیگری كره یا روغن جامد را با همزن می زنیم تا نرم و یكنواخت شود. سپس پودرقند را اضافه كرده و مجدداً با همزن می زنیم.
بعد زرده ها را یكی یكی اضافه كرده و با همزن می زنیم وانیل و اسانس مورد نظرتان (پوست پرتقال یا پودر زنجبیل یا دارچین یا پودر جوز هندی) را هم اضافه و خوب مخلوط می کنیم.
پس از آن نصف آرد را كه حتماً الك كرده ایم به همراه بیكینگ پودر و نصف شیر به این مخلوط اضافه می كنیم و تمام مواد را هم می زنیم. سپس باقیمانده آرد و شیر را اضافه كرده و دوباره مخلوط می كنیم.
مرحله آخر، سفیده ها را اضافه می کنیم و با چنگال به آرامی با بقیه مواد و در یك جهت مخلوط می كنیم.
قالب مورد نظرمان را كه بهتر است مستطیل شكل و دارای دیواره های بلند باشد چرب كرده و مقداری آرد داخلش می پاشیم، در صورتی كه مایلید كیك كشمشی داشته باشید در آخر به همراه سفیده مقداری كشمش پلویی را كه از قبل خیس كرده اید هم به مواد كیك بیفزائید.
نصف مواد را در قالب بطور یكنواخت میریزیم سپس كاكائو را با بقیه مواد مخلوط كرده و روی مایه سفید رنگ در قالب كیك می ریزیم. قالب را در فر كه از قبل با درجه 180 فارنهایت گرم كرده ایم قرار می دهیم.
پس از 30 دقیقه یك چاقوی تمیز را در کیک فرو می كنیم اگر چیزی به آن نچسبید كیك پخته است. می توانید روی كیك را با پودر قند یا خامه تزئین کنید.
این هم از کیک کره ای خوشمزه. با توجه به شرایط اقتصادی نامناسب برای بسیاری از خانواده ها، برای مقرون به صرفه بودن بهتر از روش های پخت کیک را یاد بگیرید تا لحظه های شیرینی را در کنار عزیزانتان به یادگار ثبت کنید.