دستور پخت یک ناهار یا شام خوشمزه با کوکوی گل کلم. غذایی کاملا گیاهی و پروتئینی. گل کلم بخاطر داشتن خواصی بی نظیری همچمون، کربوهیدارت و ویتامین A زیاد، پروتئین، سدیم یک منبع غذایی از گونه گیاهان می باشد. مخلوط این گیاه با تخم مرغ بسیار مقوی و مناسب برای تمام رده های سنی است.
گلكلم: متوسط یك عدد
تخم مرغ: 6 عدد
پیاز سرخ كرده: 2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن: 3 قاشق سوپخوری
جعفری ساتوری شده: یک قاشق
زعفران: كمی
جوششیرین: 1 قاشق مربا خوری
نمك، فلفل، پودر سیر، به میزان لازم.
گل کلم ها را از هم جدا و کوچک کنید سپس با آب نمک در دو مرحله آبکشی کنید. تا بوی گل کلم کمتر و ترد، تر شود.
سپس با نصف لیوان آب در یک ظرف گل کلم ها را بپزید تا کمی نرم شود.
در ظرفی دیگر تخممرغها را شكسته و كمی نمك و فلفل هم به آن اضافه میكنیم. آنها را میزنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
سپس زغفران را در كمی آب جوش، و جوش شیرین را در كمی آب سرد حل كرده و به تخممرغها اضافه کنید.
در این میان پیاز داغ را نیز آماده کرده و با گل کلم هایی که پخته شده اند و آبکش کرده اید و کمی خنک شده است به تخم مرغ ها اضافه کنید. تا خوب مواد با یکدیگر مخلوط شود.
سپس در ماهی تابه با روغن داخل با هر شکل یا قالبی که مایل هستید دو طرف کوکو را سرخ و برشته کنید.
تزئین آن کاملا سلیقه ای است مثلا: