طرز تهیه ی کیک کاراسون

طرز تهیه ی کیک کاراسون

آموزش درست کردن کیک کاراسون

کیک خوشمزه با مغز شکلاتی طرفداران خاص خودش را دارد. طعم یکنواخت کیک و مغز متفاوت آن خوشمزگی این کیک را دو چندان میکند.

مواد لازم برای تهیه کروسان

آرد: 3 لیوان
نمک: 2/1 قاشق مرباخوری
آب: 1 لیوان
روغن: 3/1 لیوان
شکر: 2 قاشق غذاخوری
شیر خشک: 3 قاشق غذاخوری
مایه خمیر: 2 قاشق غذاخوری
پکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای وسط کاراسون:

شکلات مایع لیوانی: بمقدار لازم
پنیر کیبی(kibi)=به مقدار لازم

 

طرز تهیه ی کیک کاراسون

 

دستور پخت و فر گذاشتن کیک کاراسون

  1. ابتدا روغن را با شکر خوب مخلوط می کنیم. سپس نمک، شیر، مایه خمیر، آب و آرد را هم به آن اضافه کرد و با دست خوب خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.
  2. اگر دیدید که خمیر بدست می چسبد کمی آرد به آن اضافه می کنیم. پس از آن خمیر را در جای گرمی به مدت 3 الی 4 ساعت می گذاریم تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.
  3. سپس از خمیر به اندازه لازم برمیداریم و با وردنه آن را صاف می کنیم و به صورت یک مثلث تقریبا کوچک و نازک پهن می کنیم.
  4. روی خمیر از قسمت بالای مثلث که بزرگتر است کمی پنیر یا شکلات مایع که در یخچال کمی سفت شده می گذاریم و خمیر را رول می کنیم یا می پیچیم.این گونه کیک مغزدار کاراسون تهیه می شود.
  5. مرحله ی بعد یک عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب می زنیم سپس با یک برس روی شیرینی ها را تخم مرغ می کشیم و روی آن کمی کنجد می پاشیم.
  6. شیرینی ها را به فاصله در ظرف فر که از قبل چرب کرده ایم و آرد پاشیده ایم می چینیم. ظرف را در فر به مدت 20 الی 30 با حرارت 160 درجه سانتیگراد می گذاریم تا کاراسون ها پف کند و طلایی رنگ شود. سپس آنها را در ظرف بچینید و میل نمایید.
    نکته: در حین پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید. سرد شدن و هوایی که داخل فر می رود باعث می شود کمی کیک سفت شود یا کیفیت آن کم شود.

کیک کاراسون به دلیل شرینی کم کالری پایینی دارد که می توانید عصرانه با یک فنجان چایی پر دارچین میل کنید و لذت ببرید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان