آموزش درست کردن کیک مدوویک، کیک سنتی روسی

آموزش درست کردن کیک مدوویک، کیک سنتی روسی

آموزش درست کردن کیک مدوویک کیک سنتی روسی

طرز تهیه و نحوه درست کردن کیک مدوویک ، کیک روسی عسلی با طعمی به یاد ماندنی را در این بخش از سایت نازوب گردآوری کرده ایم. مدوویک تورت که در ایران به نام کیک مدوویک شناخته میشود یکی از کیک های خوشمره و سنتی روسی است که حتما باید امتحانش کنید. اگر میخواهید یک کیک جدید با طعمی متفاوت را امتحان کنید، کیک مدوویک بهترین گزینه برای شماست.

 

کیک مدوویک چیست؟

کیک مدوویک روسی یا مدوویک تورت ( به انگلیسی : medovik tort )  یا کیک مدوویک عسلی یک دسر کلاسیک خوش طعم و لطیف روسی است که با عسل طعم دار می شود به همین دلیل به نام کیک عسلی روسی ( به انگلیسی : Russian Honey Cake ) هم شناخته می شود. یکی از کیک های بسیار محبوب در منطقه آذربایجان است که ظاهر و طعم متفاوتی دارد.

 

کیک مدویک بافتی نرم و بسیار دلپذیر است و به محض این که در دهان بگذارید ذوب میشود. اگر به دنبال طعم های جدید هستید حتما این کیک را امتحان کنید. دستور کیک مدوویک دو مرحله دارد یکی تهیه لایه های نازک کیک بیسکویتی و دیگری کرم بین لایه های بیسکویتی. 

 

دستور تهیه کیک مدوویک معولا 8 تا 10 لایه بیسکویت نازک است که بین لایه ها با خامه ، شیر عسلی ، کاستارد یا باترکریم پر می شود. لایه های بیسکویتی بعد از این که بینشان با کرم پر می شود، یک شب در یخچال استراحت می کنند و رطوبت کرم را به خودشان چذب کرده ، حالتی نرم و لطیف پیدا می کنند. 

 

آموزش درست کردن کیک مدوویک، کیک سنتی روسی

طرز تهیه کیک مدوویک

 

کیک مدوویک عسلی

مواد لازم کیک مدوویک عسلی

 

 مواد لازم خمیر   
تخم مرغدو عدد (هم دمای محیط) 
شکر سه چهارم پیمانه ( 150 گرم)
کره70 گرم (هم دمای محیط) 
عسلسه قاشق غذاخوری
جوش شیرینیک قاشق چایخوری 
آرد550 گرم
مواد لازم کرم   
خامه ترش 500 گرم
خامه قنادی240 گرم (یک پیمانه)
پودر قندیک دوم پیمانه 
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری

 

آموزش درست کردن کیک مدوویک، کیک سنتی روسی

طرز تهیه کیک مدوویک

 

طرز تهیه کیک مدوویک عسلی

همه مواد تهیه خمیر کیک را دو ساعت قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسد. 

آرد را دو بار الک کنید. 

تخم مرغ ، شکر ، کره و عسل را در کاسه ای مخلوط کرده و روی حرارت بخار آب بگذارید و مدام هم بزنید تا یکدست شود. 

کاسه را از روی حرارت برداشته چوس شیرین را اضافه کرده و مخلوط نمایید. 

آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدستی شود و با دست ورز دهید . آرد را تا جایی اضافه کنید خمیر نرم و لطیفی داشته باشید ولی به دست نچسبد. 

 

خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده  گرد کنید. 

فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد یا درجه 5 روشن کنید تا گرم شود.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روی سطح میز کار را آرد پاشی کنید و خمیرها را یکی یکی با ضخامت 2 – 3 میلیمتر باز کنید و با یک رینگ 18 سانتی قالب بزنید یا از یک دایرهکاغذ روغنی برای الگو استفاده کرده و روی خمیر گذشته دور تا دورش را با چاقو برش بزنید. 

خمیر را کمی دور وردنه بپیچید و با کمک وردنه به سینی انتقال دهید و تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید که هنگام پخت ، پف نکند و حباب نزند. 

 

سینی را به مدت 5 – 6 دقیقه در فر قرار دید تا خمیر کاملا طلایی شود سپس از فر خارج کرده 5 دقیقه استراحت دهید سپس خمیر را روی توری بگذارید خنک شود. 

مراحل فوق را برای 7 خمیر باقیمانده تکرار کنید و 8 بیسکویت اسفنجی را آماده کنید. 

اضافه برش های خمیر را هم روی سینی بریزید و به مدت 5 دقیقه بپزید تا بعدا از پودرشان برای تزئین کیک روسی استفاده کنید. 

 

آموزش درست کردن کیک مدوویک، کیک سنتی روسی

طرز تهیه کیک مدوویک

 

طرز تهیه کرم کیک مدوویک عسلی

برای تهیه کرم پودر قند را از الک ریز رد کنید و به همرا خامه ترش و وانیل هم بزنید تا یکدست شود. 

خامه قنادی را 45 دقیقه قبل از فریزر بیرون بگذرید تا حالت نیمه یخ زده پیدا کند و مثل بستنی نرم شود و 2 دقیقه با دور کند همبزنید تا باز شود و سپس با دور تند به مدت 3 – 8 دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد. خامه فرم گرفته حالت قله ای پیدا می کند و اگر با قاشق از آن بردارید و قاشق را برعکس کنید خامه از قاشق نمی ریزید. 

 

یک لایه بیسکویت را روی ظرف دلخواه گذاشته و یک چهارم پیمانه از کرم را رویش بکشید.

 

تمام لایه ها را به همین صورت روی هم بگذارید و در انتها دور تا دور کیک را با کرم بپوشانید.

 

خرده خمیرهای پخته شده را با 30 – 50 گرم گردو در غذاساز پودر کنید و تمام سطح کیک مدوویک روسی را با این پودر بپوشانید. 

 

کیک مدوویک روسی  باید به مدت یک شب و حداقل 8 ساعت در یخچال استراحت کند تا کرم به خورد بیسکویت ها برود و نرم شوند. 

 

این کیک را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید. 

 

کیک مدوویک شکلاتی

مواد لازم کیک مدوویک شکلاتی 

 

مواد لازم خمیر
   آرد۴ پیمانه
 پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
عسل ۳ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاسق چای خوری
تخم مرغ ۴ عدد
پودر شکر ۱ پیمانه
مواد لازم کرم   
  پودر شکر۱ پیمانه
 آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
 نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
 شیر۲و۱/۲پیمانه

 

آموزش درست کردن کیک مدوویک، کیک سنتی روسی

طرز تهیه کیک مدوویک

 

طرز تهیه کیک مدویک شکلاتی

آرد و پودر کاکائو را الک کنید. 

 

در یک قابلمه 100 گرم کره را به همراه عسل و جوش شیرین بریزید و روی حرارت غیر مستقیم هم بزنید تا کف کند و از روی حرارت بردارید .

 

تخم مرغ ها را به همراه پودر شکر هم بزنید تا یکدست شود، حین هم زدن کره را کم کم اضافه کنید. 

 

آرد را در 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید . خمیر نهایی چسبنده است. 

 

روی میز کار آرد بپاشید و خمیر را به صورت لوله دربیاورید و به 12 – 14 قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس گرد کنید. 

 

خمیر را مطابق دستور قبل آماده کرده و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 3 – 4 دقیقه بپزید. 

 

نان های آماده شده را بعد از خنک شدن در سلفون بپیچید و کنار بگذارید. 

 

برای تهیه کیک کیک میدویک شکلاتی تمام مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود سپس یک عدد تخم مرغ هم به مواد اضافه کنید و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. 1 قاشق مرباخوری وانیل با کرم مخلوط کرده و از روی حرارت بردارید. 

 

یک سلفون روی سطح کرم بگذارید تا رویش لایه نبندد و سپس اجازه دید سرد شود. 

 

در کاسه ای 300 گرم کره نرم شده را با همزن برقی بزنید تا پفکی و کرم رنگ شود و کرم کاملا خنک را حین هم زدن به کره اضافه کنید تا فرم بگیرد. 

 

یک لایه نان را وسط ظرف سرو بگذارید و رویش را با کرم پر کنید و همینطور تمام لایه ها را بچینید. روی سطح کیک را کاملا با کرم کاور کنید و اضافه نان ها را که پختید پودر کنید و روی کیک را با آن ها بپوشانید و در صورت نیاز با کمی فشار دست به کرم بچسبانید و در یخچال بگذارید تا کرم خودش را بگیرد.

 

برای روی کیک مدوویک شکلاتی 3 قاشق غذاخوری شکر را با 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و  6قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود سپس 1 قاشق غذاخوری کره و 50 گرم شکلات به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود. این گاناش شکلاتی را روی کیک بریزید و صاف کنید.

 

کیک را به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا کرم به خورد نان ها برود و رویش را با شکلات و میوه و خامه فرم گرفته تزئین کنید. 

 

مطالب مرتبط :

عکس های زیبا و خاص کیک یلدایی با دیزاین جدید

دستور تهیه کیک بسبوسه خوش طعم مصری به صورت حرفه ای

دستور تهیه کیک چوبی خوشمزه و عالی در 3 سوت


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان