دستور تهیه کیک بسبوسه خوش طعم مصری به صورت حرفه ای

دستور تهیه کیک بسبوسه خوش طعم مصری به صورت حرفه ای

دستور تهیه کیک بسبوسه خوش طعم مصری به صورت حرفه ای

کیک بسبوسه Basbousa یک کیک عربیه با بافتی نسبتا درشت که متفاوت از سایر انواع کیک بوده و بسیار خوشمزه هست. بسبوسه از انواع کیک های عربی خوشمزه و خوش طعم Delicious and tasty Arabic cakes است و شما می توانید این نوع کیک خوش طعم را برای مناسبت های مختلف در منزل تهیه کنید؛

دستور پخت کیک بسبوسه

مواد لازم:

تخم مرغ 3عدد بزرگ
آرد سفید 1پ
آرد سمولینا 1پ
شکر 1.2 پ
ماست یا شیر ولرم 1.2 پ
روغن مایع 1.2 پ
بیکینگ پودر 1 ق م سرپر
وانیل مقداری
زعفرون حل شده ویا رنده پوست لیمو مقداری
نمک نوک ق چ
تعدادی بادام پرک شده

مواد لازم برای تهیه شربت

شکر 1.2پ
آب 1 پ
عسل 3 ق غ پر
آب لیمو ترش تازه 1عدد
کمی زعفران

طرز تهیه شریت کیک بسبوسه عربی

ابتدا شربت این کیک بسبوسه رو آماده میکنیم به این صورت که:

شکر و آب را داخل قابلمه میریزیم. همین که به جوش اومد آبلیموی تازه و زعفرونشو اضافه می کنیم.
میگذاریم تا جوش بخورد و در آخر عسل را می ریزیم. یه جوش که زد از روی حرارت بر می داریم و میگذاریم تا خنک بشه.

طرز تهیه مایه کیک بسبوسه

اول تخم مرغها را با همزن یکم می زنیم و کم کم شکر و وانیل را بهش اضافه می کنیم و حسابی می زنیم تا سفید و کشدار شود.

بعد ماست را با زعفران مخلوط کرده تا کمی رنگش باز شود و به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و یکم با همزن می زنیم.
حالا روغنش را می ریزیم و باز با همزن در حد چند ثانیه می زنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و داخل مایه کیک الک می کنیم.

بلافاصله آرد سمولینا را به مواد افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم. بعد داخل قالب به ابعاد 20 در 20 که قبلا چرب و آردپاشی کرده ایم می ریزیم.

پرک بادام را با فاصله روی مایه کیک ریخته و با نوک انگشت کمی داخل مایه فشار می دهیم تا یه مقدار داخل خمیر فرو رود.
وسپس 5 دقیقه صبر می کنیم تا خودشو بگیره و در آخر داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 45 الی 50 دقیقه میگذاریم بپزد، تا جایی که روی کیک سرخ شود.

بعد از فر خارج نموده و کمی که از حرارت افتاد بُرش می زنیم و سپس شربت تقریبا خنک شده را روی کیک بسبوسه می ریزیم.

یه ساعت اجازه می دیم تا شربت خوب جذب کیک شود. بعد به آرامی داخل ظرف سرو قرار داده و روی آن را با پودر پسته و یا هر چه که دوست دارین تزیین می کنید.

دستور پخت بسبوسه پنیری

مواد لازم:

تخم مرغ
۲ عدد
روغن مایع
۱/۴ لیوان
آرد سمولینا
۱/۲ لیوان
آرد سفید
۱/۲ لیوان
شکر
۳/۴ لیوان
سرشیر
۱ لیوان
پودر نارگیل
۱ لیوان
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
وانیل‏
به مقدار لازم
پنیر خامه ای
۲۵۰ گرم
شیر
۲ قاشق غذا خوری
خامه‏ صبحانه
به مقدار لازم

طرز تهیه

بسبوسه پنیری
درجه سختی
زمان تهیه ۲۰
دقیقه
زمان پخت ۵۵ دقیقه

1. فر را با حرارت ۱۹۰درجه روشن کنید.پنیر خامه ای و شیر را با هم مخلوط کنید. لایه سلفون را روی میز پهن کنید و پنیر خامه ای را روی آن بریزید و به اندازه قالب پهن کنیدو پنیر را به همرا ه سلفون روی سینی داخل یخچال بگذارید تا خودش رو بگیرد.

2. تخم مرغ، وانیل، بگینک پودر، روغن مایع،سرشیر، شکر وپودر نارگیل رو باهم مخلوط کرده به مدت ۳ دقیقه با هم زن میزنیم؛ بعد آرد سفید و سمولینا رو اضافه میکنیم و هم می زنیم.

3. نصف مایع رو داخل پیرکس میریزیم و روی آن را صاف می کنیم. پنیر رو از داخل یخچال دربیارید و از سمتی که سلفون نداره روی مایع بسبوسه بذاریدو به آرومی سلفون رو از اون جدا کنید. یک لایه خامه روی مخلوط بسبوسه قرار میگیرد.

4. حالا نصف دیگر بسبوسه را روی مایع پنیر بریزید. روی آن را صاف کنید

5. با خامه صبحانه خطوطی به صورت چهار گوش روی بسبوسه بکشید.

6. قالب را در فر به مدت ۴۵-۵۵ بگذارید. وقتی روی بسبوسه طلایی شد آن را از فر خارج کنید.

7. بلافاصله شربت سرد رو روی بسبوسه داغ بریزید، ممکن است در همان ابتدا شربت روی بسبوسه بماند اما بعد از ۲-۳دقیقه به خرد کیک می رود.

8. در نهایت داخل هر چهار گوش رو با پودر پسته و گل تزیین کنید.

Recipe for a delicious Egyptian kiss cake professionally

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان