میوه ها و سبزیجات بسته به رنگ و شکل آن خواص متفاوتی دارد. مثلا میوه های تک هسته ای با چند هسته ای فواید مشابهی ندارند.
در این بخش به طور کلی میوه هایی معرفی می شوند که با بررسی متخصصان تغذیه و بهداشت بیشترین گروه ویتامین، آنتی اکسیدان و فیبر را دارا هستند.
به گزارش نازوب، تحقیقات نشان داده میوه هایی که قرمز رنگ هستند نسبت به سایر میوه ها خواص بیشتری دارند به همین منظور توصیه می کنند روزانه از این میوه های سرخ رنگ خوشمزه میل کنی.
میوه های قرمز رنگ بیشتر از دیگر میوه ها آنتی اکسیدان دارند و باعث می شود و با اثرات منفی رادیکال های آزاد، از سرطان و عفونت در بدن جلوگیری کند.
همچنین در بهبود التهاب بدن (خراش، بریدگی، سوزش، اگزمای پوستی) بسیار تاثیر گذار است. در ضمن هر چه رنگ میوه ها به قرمز تیره تر برود ترکیبات مفیدتری دارد. مثل آلو سرخ، آلبالو، گیلاس سیاه، هندوانه، توت فرنگی، شاتوت، پرتقال توسرخ.
سبزبجات قرمز رنگ نیز مانند میوه های سرخ، بیشترین آنتی اکسیدان و ویتامین ها را دارند. مثل تربچه، کلم قرمز، گوجه فرنگی، ترب سیاه از دسته صیفی جاتی هستند که می توانند نیاز روزانه بدن را به طور کامل به ویتامین مورد نظر برسانند.
برای حفظ سلامت و شادابی پوست لازم است این خوراکی های بسیار مفید را در سبد تغذیه قرار دهید و روزانه هر کدام را تمایل دارید بخورید.
برای سالم بودن نیاز به تخصص و هزینه های زیاد نیست همین که بدانید چه خوراکی هایی برای دفع چربی های احشایی، و کاهش قند خون مناسب است کافی است. در این حالت شما از بهترین شرایط درونی و بیرونی یک بدن سالم برخوردار هستید.
همه ی ما می دانیم که خوراک اصلی ترین منبع انرژی مفید یا مضر است که به بدن تزریق می کنیم پس در انتخاب خوراکی های روزمزه از هر گروهی که هست باید دقت لازم را به کار بست!