متخصص بیماریهای چشم با بیان این مطلب اظهار داشت: مهمترین علت مراجعه به چشم پزشكی تورم پلكها، احساس خارش و سوزش و وجود جسم خارجی در چشم و به دنبال آن خشكی چشم است.
دكتر محمدعلی جوادی افزود: داخل پلك فوقانی و تحتانی بین 20 تا 40 غده چربی وجود دارد كه از تبخیر اشك جلوگیری میشود، بنا به دلایلی، تركیب طبیعی این چربیها ممكن است تغییر كند و در لبه پلك جمع شود كه مجموعه این میكروبها و چربیها موجب التهاب پلكها خواهد شد.
استاد دانشگاه علوم پزشكی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: در اثر مالیدن و خارش چشم معمولا مژهها میریزد و گاهی كاملاً دهانه غدد چربی خورده میشود و گل مژه خود را نشان میدهد. بهداشت پلك بسیار ساده است و بهترین راه شستوشوی پلك با شامپو است.
وی قرمزی چشم و ریزش اشك، احساس شن ریزه و سوزش در چشم، خارش پلكها، قرمزی و تورم لبه پلكها، پوستهپوسته شدن پوست اطراف چشمها، قیكردن لبه پلكها موقع بیدارشدن، حساسیت به نور، اشك كفآلود، رویش مژهها در جهات غیرطبیعی و ریختن مژهها را نشانههای بلفاریت یا التهاب پلک ها برشمرد و گفت: اگر با وجود رعایت بهداشت و نظافت منظم پلكها، علائم و نشانههای بیماری بهبود نیافت، به چشمپزشك مراجعه كنید.