طرز تهیه مینی برگر غذای بند انگشتی و با کلاس

طرز تهیه مینی برگر غذای بند انگشتی و با کلاس

طرز تهیه یک غذای مجلسی و باکلاس آن هم مینی برگر یا غذای بند انگشتی!

 

 مواد لازم دسته اول:

گوشت چرخ‌كرده: 300 گرم
آرد سوخاري: 50 گرم
پياز رنده شده: يك عدد
فلفل دلمه‌‌اي ساطوري شده: نصف يك عدد
كاري زرد: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
تخم‌مرغ: يك عدد
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
زردچوبه: يك قاشق غذاخوري

مواد لازم دسته دوم:

هويج پخته: دو عدد
تره: يك دسته كوچك
پنير لبنه: 200 گرم
پودر پنير پارمزان: 30 گرم
ادويه كاري: يك قاشق چاي‌خوري

روش تهيه:

1. ابتدا تمامي مواد دسته اول را با هم مخلوط كرده و ورز مي‌دهيم تا جايي كه مايه يکدستي حاصل شود. از مايه گلوله‌هايي به اندازه يك گردو درست كرده روي آن را كمي فشرده مي‌كنيم و داخل روغن داغ با حرارت متوسط شناور کرده و سرخ مي‌كنيم.

2. هويج پخته شده را له مي‌كنيم، تره را ريز خرد كرده و ژلاتين را روي آب سرد مي‌پاشيم و روي بخار آب ذوب می‌کنیم.

3. تمامي مواد دسته دوم را با هم مخلوط مي‌كنيم، داخل قالب‌هاي كوچك كه از قبل چرب كرده‌ايم مي‌ريزيم و شش ساعت در يخچال مي‌گذاريم.

4. كرم هويج و تره را روي برگر‌ها برگردانده و اردور را سرو مي‌كنيم.

 

مطالب آشپزی


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان