طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزئین غذا

طرز تهیه پودر لبو و آب لبو برای تزئین غذا

از این پس می توانید در کنار زغفران طلایی لبوی سرخ آتشین را نیز به تزئین غذاهایتان اضافه کنید و سفره تان را رنگی تر از قبل کنید و لذت ببرید.

 

از آب لبو برای رنگ آمیزی طبیعی در غذا میتوان استفاده کرد. در فصل زمستان که دسترسی به لبوی تازه است .لبو را پوست کنده و خوب شسته سپس حلقه حلقه کنید . لبو را بپزید و آب تغلیظ شده ی آنرا در قالب کوچک یخ ریخته و پس از انجماد در ظرف درب داری در فریزر نگهداری کنید تا چند ماه قابل استفاده است .

 

برای تهیه پودر لبو آن لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود سپس آسیاب و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم بیندازید و استفاده کنید .

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان