مقاله، چگونه خاویار به دست می آید

مقاله، چگونه خاویار به دست می آید

ماهیان خاویاری یا استورژون، از خانواده تاس‌ماهیان، از جمله گونه‌های آب‌زی کم نظیری هستند که از قدمتی چند صد میلیون ساله که به عصر ژوراسیک باز می‌گردد بر خوردارند.
و از این رو ماهیان خاویار را فسیل‌های زنده جهان می‌نامند که همراه با تکاملی فیلوژنی تا به امروز باز مانده‌اند. این ماهیان به ۲۷ گونه و زیرگونه در جهان تقسیم می‌شوند که از این تعداد ۶ گونه در دریای خزر زندگی می‌کنند.

خاویار انواع گوناگونی دارد چون خاویار طلایی، سرخ و سیاه که البته در این میان خاویار سیاه از ارزش قابل توجهی برخوردار می باشد و هم اکنون هر صد گرم از این ماده غذایی با ارزش در حدود 150 هزار تومان به فروش می رسد.

برای اینکه خاویار سیاه تولید شود ، ماهی های خاویار باید به سن 15 تا 20 سال برسند که زمان بسیار زیادی است. بهمین دلیل  شکار این نوع خاویار در آمریکا ممنوع شده.

مارک گلمن و مارک زاسلاوسکی هر دو اهل اوکراین هستند که برنامه تولید خاویار سیاه را در فلوریدا راه انداخته و تولید آنرا انحصاری کرده اند.  آنها با ایجاد شرایط خاص دمایی و رژیم های خاص غذایی توانسته اند سن تولید این نوع خاویار را تا 6 سال برسانند. آنها دو نوع خاویار بلوگا و سوروگا را بعنوان ماهیان خاویاری در این استخر مخصوص پرورش می دهند.

 

مقاله، چگونه خاویار به دست می آید

مقاله، چگونه خاویار به دست می آید


مقاله، چگونه خاویار به دست می آید


مقاله، چگونه خاویار به دست می آید


مقاله، چگونه خاویار به دست می آید

جدیدترین مطالب

دیگر مطالب امروز

 چهره های ایرانی و خارجی پایگاه ناز وب

a