دستور تهیه پلو اسپانیایی (اروز تاپادو)
این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در 20 دقیقه تا نیم ساعت می توانید آماده کنید.
مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو:
روغن مایع 1/4 فنجان
پیاز بنفش خردشده 1 عدد
سیر خردشده 2 پر
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده 450 گرم
هویج ریز خردشده 1/2 فنجان
کشمش 1/3 فنجان
زیتون سیاه خردشده 1/3 فنجان
تخم مرغ آب پز خردشده 1/3 فنجان
جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برنج سفید به مقدار لازم
نخودسبز و ذرت پخته ببه مقدار لازم
طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو:
پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و 5 دقیقه می پزیم.
کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می کنیم.
گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و … را تفت داده و سس گوشت را آماده می کنیم
برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.
پلو اسپانیایی اروز تاپادو,طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو
ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید
برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید
مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید
برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.
بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .
بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم
دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.
کاسه حاوی برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم
یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.
کاسه را به آرامی از روی مواد برداشته