دستور تهیه پلو اسپانیایی (اروز تاپادو)

دستور تهیه پلو اسپانیایی (اروز تاپادو)

دستور تهیه پلو اسپانیایی (اروز تاپادو)

 

این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در 20 دقیقه تا نیم ساعت می توانید آماده کنید.

مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو:
روغن مایع      1/4 فنجان
پیاز بنفش خردشده      1 عدد
سیر خردشده      2 پر
رب گوجه فرنگی      1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده     450 گرم
هویج ریز خردشده     1/2 فنجان
کشمش     1/3 فنجان
زیتون سیاه خردشده     1/3 فنجان
تخم مرغ آب پز خردشده     1/3 فنجان
جعفری خردشده     2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل     به مقدار لازم
برنج سفید     به مقدار لازم
نخودسبز و ذرت پخته     ببه مقدار لازم

طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و 5 دقیقه می پزیم.

کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می کنیم.

گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و … را تفت داده و سس گوشت را آماده می کنیم

برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.

پلو اسپانیایی اروز تاپادو,طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید

برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید

مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید

برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.

بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .

بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم

دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.

کاسه حاوی برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم

یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.

کاسه را به آرامی از روی مواد برداشته


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان