طرز تهیه ی مرغ پرتقالی با سس فرانسوی

طرز تهیه ی مرغ پرتقالی با سس فرانسوی

این بار با مرغ یک غذای جدید با طعمی کاملا متفاوت و خوشمزه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 
این غذای فرانسوی بهانه خوبی است که یکی از سیزیجات پرطرفدار در آشپزی فرانسوی یعنی رازیانه را بهتر بشناسیم و بیشتر از آن استفاده کنیم. پیشنهاد می‎شود این غذا با برنج قهوه‎ای سرو شود که نتیجه آن یک وعده غذای فوق‎العاده سالم و لذیذ خواهد بود.

 
هرچند که استفاده از رازیانه تنها در حد پیشنهاد مطرح می‎شود و در این دستور پخت ضروری نیست، اما بد نیست آن را امتحان کنیم. ممکن است آن را تا به‎حال تست نکرده باشیم. به هر صورت این احتمال وجود دارد که یکی از سبزیجات مورد علاقه‎مان شود.

 
در زمان ۱ ساعته می‎توانید مرغ پرتقالی باادویه فرانسوی و سبزیجات مقوی و مختلف را آماده کنید.

 

مناسب برای :۴ نفر
زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت

 

مواد لازم:
سینه مرغ      ۶۰۰ گرم
قارچ      ۲۳۰ گرم
ژامبون      ۱۱۰ گرم
پرتقال      ۴ عدد
پیاز      ۱ عدد
رازیانه     ۱ عدد
کره     ۲ قاشق سوپ‎خوری
روغن زیتون     ۲ قاشق سوپ‎خوری
ادویه فرانسوی     ۲ قاشق چای‌خوری
نمک     به مقدار لازم
فلفل     به مقدار لازم

 
طرز تهیه:
سینه مرغ بدون استخوان را به‌صورت شنیسلی خرد می‌کنیم.
کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب می‎کنیم. سینه‎های مرغ را اضافه کرده، حدود ۱۵ دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ می‎کنیم تا جایی که قهوه‎ای رنگ شده و کاملا بپزد.

 
در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده می‎کنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش می‎زنیم. برگ‎های بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمت‎ها را جدا کرده و ریز برش می‎زنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقه‎ای خرد می‎کنیم. ژامبون را به شکل باریکه‎های کوچک برش می‎زنیم.

 
مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج می‎کنیم.
در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا ۱ دقیقه حرارت می‎دهیم. حلقه‎های برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت می‎دهیم، تا ۱۵ دقیقه سرخ می‎کنیم.

 
مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن می‎پاشیم.
آب ۴ عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.
آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم می‎کنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند.
شعله را کم می‌کنیم تا آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود.
غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.


جدیدترین مطالب

دیگر مطالب امروز
مطالب داغ چند روز گذشته
زیباترین زنان سال 2017 (مجموعه تصاویر)
زیباترین زنان سال 2017 (مجموعه تصاویر)
مشاهده بیشتر