روش درست کردن ماست و کنگر

روش درست کردن ماست و کنگر

خیلی از افراد ماست را به تنهایی نمی خورند و با افزودنی های گیاهی طعم و رنگ ماست را به سلیقه خود عوص می کنند در این بخش طرز درست کردن ماست با بورانی کنگر را به شما عزیزان آموزش می دهیم. نوش جان

 

وقتی هنوز سبزیجات متنوعی با طعم و مزه متفاوت پیدا می شود  که شما می توانید با آنها بورانی ماست و آن سبزی مخصوص  را درست کنید چرا سراغ ماست و خیار یا بورانی اسفناج می روید؟بورانی کنگر هم با کوکوهای مختلف خوشمزه می شود هم با پلوقاطی ها.

 

مواد لازم براي 4 نفر

نيم كيلوگرم كنگر پاك‌شده
2 /1 2 پيمانه ماست
1  بوته سير
نمك و فلفل به ميزان لازم
2 /1 پيمانه آب
گل سرخ برای تزئین

 
طرز تهیه:

1.  ابتدا كنگرها را شسته و به‌صورت نوارهاي درشت به طول 5 سانتي‌متر يا 2 بند انگشت خرد كنيد.

2.  حبه‌هاي سير را با پوست از هم جدا كرده و در ظرفي حاوي آب سرد بريزيد و بگذاريد چند ساعتي خيس بخورد؛ به اين ترتيب، پوست آنها به راحتي جدا مي‌شود. پس از  اين مدت، پوست آنها را كنده و به‌صورت ريز رنده كنيد.

3.  در يك تابه گود مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود؛ سپس كنگرهاي خردشده را به آن اضافه كنيد و داخل روغن تفت دهيد. پس از اينكه كنگرها سرخ شد، سيرهاي رنده‌شده را همراه نمك و فلفل به آن اضافه كنيد و به تفت‌دادن ادامه دهيد. براي سرخ‌شدن سير حدود 3 تا 5 دقيقه زمان كافي است.

4.  در مرحله بعد، آب را در تابه بريزيد و در آن را بگذاريد و اجازه بدهيد تا كنگرها روي حرارت كم بپزند. سپس در تابه را برداريد تا آب اضافي باقيمانده بخار شود. حالا ماست را اضافه كرده و بگذاريد بر اثر حرارت به‌اصطلاح يك قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش كنيد و وقتي كه براني كمي سرد شد، آن را با گل سرخ تزئین کرده  و سرو كنيد.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان