پایگاه نازوب در این مطلب خوراک مرغ با سس انار را به شما آموزش می دهد. در ادامه با خواص بینظیر انار، این میوه بهشتی، بیشتر آشنا خواهید شد.
مدت زمان تهیه مرغ با سس انار 35 دقیقه میباشد و برای سرو 2 تا 4 نفر مناسب میباشد.
برای تهیه مرغ با سس انار از 3 قاشق غذاخوری شکر قهوهای بهره خواهیم برد که شما بسته به ذائقه خود میتوانید این مقدار را کم و یا حذف نمایید. همچنین استفاده از آب انار شیرین و ترش در این فرآیند بیتاثیر نخواهد بود.
بسیاری از خانمها امروزه با معضل روزمرگی و یکنواختی دست و پنجه نرم میکنند. توصیه ستاره به شما ایجاد تنوع غذایی مناسب متناسب با فصول سال است. با فرا رسیدن فصل پاییز، نوبرانههای پاییزی را به سبد کالای خود اضافه کنید و با تهیه انواع خوراکهای فصل، تغییری هر چند کوچک را در روند زندگی خود ایجاد نمایید.
مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس انار
ران مرغ: 8 تکه
آب انار: 1/3 پیمانه
سس سویا: 1/4 پیمانه
سس تند: 1/4 پیمانه
شکر قهوهای: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
لیموترش: 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری ساطوریشده به میزان لازم
انار دانهشده به میزان لازم
طرز تهیه مرغ با سس انار
ابتدا تکههای مرغ را بسته به ذائقه خود (ران، سینه، کتف و بال) در مخلوط سس سویا، سس تند، شکر قهوهای، لیموترش، سیر له شده، در صورت لزوم نمک و فلفل و 2 قاشق روغن زیتون برای مدتی استراحت دهید تا به خوبی طعمدار شوند.
روغن را در تابه گرم کنید و تکههای مرغ طعمدار شده را به تابه منتقل نمایید و با حرارت متوسط به خوبی سرخ نمایید.
پس از سرخ شدن مرغ، آب انار را به تابه اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا مرغها کاملا پخته شوند و عصاره خود را به سس پس دهند. این پروسه حدود 30 دقیقه به طول خواهد انجامید.
در نهایت تکههای مرغ را به همراه سس انار غلیظشده، دانههای انار و جعفری ساطوریشده سرو نمایید.