خورش بادمجان با ورژن جدید !

خورش بادمجان با ورژن جدید !

خورش بادمجان با ورژن جدید !

 

با دستور تهیه متفاوت خورش بادمجان با سایت نازوب همراه باشید…

بادمجان ها را حلقه و سرخ كرده گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده و نمک و فلفل و ادويه كاری مخلوط كرده ورز می دهيم.

بعد مثل كتلت كوچک سرخ می كنيم.

 

رب گوجه و كمی سماق را مخلوط می كنيم و روی گوشت های در حال سرخ شدن می ريزيم تا كمی رب تفت داده شود.

بعد هم كمی آب جوش می ريزيم و ١٥ دقيقه زمان می دهيم تا پخته شود.

 

حالا بادمجان های سرخ شده رو بوسيله ی خلال دندان يكی زير و يكی روی گوشت قرار می دهيم و می گذاريم كمی ديگر پخته و بعد تزيين می كنيم.

 

 

مطالب مرتبط

خواص باورنکردنی بادمجان

 

طرز تهیه خورشت گردو بادمجان

 

تزنین حلیم بادمجان

 

طرز تهیه آش بادمجان (کرمانشاه)


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان