دنیای  بازیگران و چهره های ایرانی

دنیای دانستنی ها

طرز تهیه قلیه میگو (محلی)

طرز تهیه قلیه میگو (محلی)

 

خیلی از خانم ها طریقه مصرف و پخت میگو را نمی دانند و از پختن آن سرباز می زنند غافل ازاین که میگو سرشار از مواد مغذی است و بسیار برای حافظه و تقویت هوش مناسب است در این بخش یکی از روش های پخت میگو به سبک محلی از خطه جنوب را برای شما آموزش می دهیم. نوش جان

محلی : خطه جنوب 
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 45 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

 میگو  600 گرم
گشنیز خرد شده 400 گرم
شنبلیله خرد شده 50 گرم
 سیر خرد شده 5 عدد
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.


جدیدترین مطالب

دیگر مطالب امروز
مطالب داغ چند روز گذشته
دختری با عمل زیبایی شبیه شخصیت کارتونی شد (عکس)
دختری با عمل زیبایی شبیه شخصیت کارتونی شد (عکس)
مشاهده بیشتر