آشپزی طرز تهیه صحیح هویج پلو

آشپزی طرز تهیه صحیح هویج پلو
ناز وب، هویج پلو از غذاهای مخلوط برنجی است که اصلیتش به ایران برمی گردد. این غذای خوش آب و رنگ، طرفداران فراوانی دارد و تقریبا تمام گروه های سنی از خوردن آن لذت می برند، اما نکته های ظریفی هنگام پخت این غذا باید رعایت شود که به ترتیب عبارتند از:

۱ هویج هایی که برای تهیه این غذا استفاده می کنید، بهتر است ریز باشند زیرا هویج های ظریف تر، نارنجی ترند و طعم بهتری دارند.

۲ هویج ها را با رنده های درشت رنده کنید تا تکه های هویج در غذا قابل مشاهده باشند و در هنگام خوردن در دهان احساس شوند.

۳ این غذا باید با گوشت مرغ تهیه شود بنابراین از مصرف گوشت قرمز که به صورت چرخ کرده و کوفته ریزه در غذاها استفاده می شود، بپرهیزید.

۴ هنگام ریش ریش کردن سینه مرغ آن را از طول تکه کنید تا نوارهای تهیه شده از آن در لابلای برنج ظاهری زیبا داشته باشند.

۵ یادتان باشد که این غذا شیرین است و هویج هم قند دارد و وقتی لابه?لای برنج ریخته می شود، شیره ای از آن خارج خواهد شد و امکان دارد ته دیگ تهیه شده از این غذا بسوزد بنابراین شعله ای که غذا را روی آن حرارت می دهید، بهتر است ملایم باشد.

۶ برای آنکه خلال های پسته رنگ خود را حفظ کنند، بهتر است که به آنها ۲ تا ۳ قطره آبلیمو اضافه کنید و بعد تفتشان دهید.

۷ بهتر است ته دیگ این غذا یا برنج باشد یا نان تافتون. هرگز سیب زمینی را به عنوان ته دیگ هویج پلو انتخاب نکنید.

۸ هنگام سرو این غذا بهتر است آن را در دیس سفید یا فیروزه ای کشیده و روی آن را با مخلوط خلال پسته و بادام و تکه های ته دیگ تزیین کنید.

۹ نوشیدنی ای که با توجه به طعم توصیه می شود با این غذا میل کنید، شربت خیار و زعفران یا شربت گل است.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان