رفتار، کلام، پوشش، تیپ راه رفتن، چهره و در یک کلام کاریزماتیک بودن زبان بدن را معرفی میکند. اینکه فرد با چه رفتاری یک شخصیت کاریزماتیک و نرمال دارد بستگی به همین اصول و موارد دارد.
به طور کلی بدانید که: شخصیت ما با مجموعهای از افكار، احساسات، هیجانات، رفتارها و واكنشها تشكیل شده كه از همان کودکی، نوجوانی و جوانی در ما شكل میگیرد و تاثیرات آن بر تمام شاخه های زندگی تاثیر گذار است و همانند سایه با ما همراه است.
اگر بیش از 2 مورد از موارد بیان شده بالا را نداشته باشید کمی باید برای خودتان ارزش قائل شوید و وقت بگذارید و سعی کنید این اختلال شخصیتی را درمان کنید.
در غیر اینصورت کم کم از خانه، خانواده و اجتماع رانده می شوید! زندگی پر دغدغه امروزی دیگر مجالی نیست که ما با انسانهایی که اختلال شخصیتی دارند رفتار کنیم و سعی در درمان آنها داشته باشیم.
قطعا این افراد به راحتی اختلال شخصیتی خود را ترک نمی کنند، رفتارهایی که سالها با آنها همخانه بوده و اکنون با ارتباط های روزمره به دیگران آسیب می زنند که بهترین گزینه دوری از این افراد است تا با درک اینکه تنها با راهنمایی مشاوره و آموزش، اختلال شخصیتی خود را کنار بگذارند و با اصول یک شخصیت نرمال دوباره به جمع دیگران بپیوندند.
افرادی که شخصیت نرمال و محبوب ندارند معمولا دچار اختلال رفتاری هستند. در درجه اول افراد خانواده درگیر این معظل هستند.
گاهی مرز اختلال شخصیتی واقعا ناهنجار است و متاسفانه برای درمان این افراد راهکارهای اصولی درنظر گرفته نشده است.
افراد خانواده با تحمل این افراد، آسیب های عمیق و ریشه ای می بینند چرا که نوع رفتار آنها به گونه ای است که در ظاهر هیج اتفاقی نیافتاده است. اما متوجه می شویم که حریم خصوصی ما کاملا در همه جا بیان شده و هیچ سری از زندگی شخصی وجود ندارد.
مهمترین رفتار ترسناک افرادی که دچار اختلال رفتاری و شخصیتی هستند سخن چینی، یاوه گویی و شکستن چارچوب حریم خصوصی خانواده و دیگران هستند.
امیدواریم جامعه روانشناسی و متخصصان روانکاوی این مسئله را با اهمیت بیشتری بیان کنند تا خانواده هایی که با این افراد زندگی می کنند بتوانند از حقوق خود به طور کامل دفاع کنند.
به ویژه اینکه برخی از زوجین با داشتن این مشکل ناهنجار مجبور به سوختن و ساختن هستند.