دستور تهیه رولت سبزیجات
مواد لازم:
کره پاستوریزه =۶۰ گرم
تره فرنگی= ۱ تکه متوسط
سیر =۲ حبه
آرد سفید گندم= یک سوم پیمانه ۴۰ گرم
شیر =۱ پیمانه ۱۵۰ گرم
تخم مرغ =۴ عدد
پنیر پارمزان رنده شده= ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل =به مقدار لازم
مواد لازم برای داخل رولت:
پنیر پارمزان رنده شده= ۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت= ۱ پیمانه
پیازچه خرد شده= سه چهارم پیمانه
پنیر خامه ای= ۵۰ گرم
طرز تهیه :
– سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد ۳۰× ۲۵ سانتی متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.
– سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با ۳۰ گرم کره به مدت ۵- ۴ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود.
– سپس بقیه ی کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
– به مخلوط کره و آرد، شیر را کم کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.
– زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید.
– سپس زرده ی تخم مرغ، مخلوط تره فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید.
– سفیده ی تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.
– فر را از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
– مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
– حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ی وسط فر به مدت ۱۵- ۱۲ دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.
– ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کردهاید کاغذ را جدا کنید).
– مخلوط پیازچه ی خرد شده، ذرت و پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید.
پیشنهاد:
به جای پنیر پارمزان می توانید از پنیر فتا استفاده کنید.