آموزش نحوه صحیح پخت کتلت غذای اصیل ایران

آموزش نحوه صحیح پخت کتلت غذای اصیل ایران
در این بخش به طرز تهیه کتلک این غذای اصیل ایرانی می پردزیم تهیه کنید و ار خوردن آن لذت ببرید.
 
* از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می کند .
* گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی ).

*هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ).
* کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود.

* برای خوشمزه تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید.
* زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان