آشپزی، طرز تهیه میگو اسکمپی فرانسوی

آشپزی، طرز تهیه میگو اسکمپی فرانسوی

 با روش جدید طبخ مقوی ترین جانور دریایی برای تقویت هوش در این بخش از آشپزی در سایت نازوب با ما همراه باشید.

 

 

این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.

 

مواد اولیه:

    میگو شش عدد
    برگ اسفناج 20 عدد
    برنج یک پرس 100 گرمی
    فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد
    پیاز یک عدد
    کدو یک عدپ
    کره اب شده ده گرم
    نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم
    سس گلوریا دو قاشق غذا خوری
    سس گرین ده گرم
    سس اویستر صدف ده گرم
    کرم خاویار ده گرم
    ادویه اسموک ده گرم
    سس خردل بیست گرم
    روغن زیتون بیست گرم
    رزماری ده گرم
    فلفل سیاه ده گرم

 

طرز تهیه:

1- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.

2- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.

 

3- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.

4- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.

 

5- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.

6- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.

 

7- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.

 

مطالب مرتبط

بهترین روش برای پخت و مزه دار کردن ماهی و میگو

بهترین روش پخت میگو کبابی

طرز تهیه ی پیتزای میگو با سس مخصوص

طرز تهیه ی میگو پفکی، بوشهری

خواص و مضرات چیپس میگو

جدیدترین روش تهیه میگو

ساندویچ میگو + طرز تهیه


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان