مواد لازم:
1 – میگو ………………… نیم كیلو
2 – تخم مرغ ……………. 3 عدد
3 – شیر………………….. 1 پیمانه
4 – آرد ………………….. 2 قاشق غذا خوری
5 – روغن ……………….. به مقدار لازم
6 – نمك ………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا میگو را تمیز می كنیم و با كمی نمك و آب می جوشانیم. یكی دو تا جوش كه خورد ظرف را از روی اجاق برمی داریم و میگوها را از آب بیرون می كشیم سپس سه عدد تخم مرغ را با كمی آرد(آرد سوخارى در صورت تمایل) و شیر مخلوط می كنیم و میگوها را در این مایه قرار می دهیم تا خوب با هم مخلوط شوند. در ظرف دیگری مقداری روغن را داغ می كنیم و میگوها را در آن سرخ می نمائیم و بعد به همراه غذای اصلی به مصرف می رسانیم.