ramazan
ramazan

طرز تهیه ی میگو پفکی، بوشهری

طرز تهیه ی میگو پفکی، بوشهری

مواد لازم:                                       

1 – میگو ………………… نیم كیلو

2 – تخم مرغ ……………. 3 عدد

3 – شیر………………….. 1 پیمانه

4 – آرد ………………….. 2 قاشق غذا خوری

5 – روغن ……………….. به مقدار لازم

6 – نمك ………………….. به مقدار لازم

طرز تهیه:

در ابتدا میگو را تمیز می كنیم و با كمی نمك و آب می جوشانیم. یكی دو تا جوش كه خورد ظرف را از روی اجاق برمی داریم و میگوها را از آب بیرون می كشیم سپس سه عدد تخم مرغ را با كمی آرد(آرد سوخارى در صورت تمایل) و شیر مخلوط می كنیم و میگوها را در این مایه قرار می دهیم تا خوب با هم مخلوط شوند. در ظرف دیگری مقداری روغن را داغ می كنیم و میگوها را در آن سرخ می نمائیم و بعد به همراه غذای اصلی به مصرف می رسانیم.
 

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان