آشپزی : قورمه سیب با جَزَر

آشپزی : قورمه سیب با جَزَر

در این بخش از آموزش آشپزی در سایت نازوب با متفاوت ترین خورش قورمه طعمی خوشمزه را احساس کنید.

 

 

این غذا بسیار خوش بو و خوش رنگ است. مزه ترش و شیرین دارد. خورشی مناسب برای فصل سرما است. بهتر است مزه شیرین آن کمی غالب باشد تا مزاج غذا معتدل شود.

مواد لازم

    گوشت گوسفند: 400گرم
    لپه: یک پیمانه
    پیاز: دو عدد متوسط
    نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
    چوب دارچین: دو عدد به طول ده سانتی متر
    هل: سه عدد
    زعفران آب کرده: یک قاشق غذا خوری
    هویج یا جزر: 2 عددمتوسط
    سیب: دو عدد متوسط
    روغن حیوانی: 2 قاشق غذا خوری
    نصف لیمو ترش تازه یا آب لیمو
    شکر به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

1. گوشت را به ابعاد 2*2 خرد کرده و با پیاز نگینی شده در روغن حیوانی سرخ کنید و لپه را هم اندکی در روغن تفت دهید.

 

2. فلفل وزردچوبه را اضافه کنید. وقتی پیاز کمی طلایی شد آب اضافه کنید و چوب دارچین و هل را هم بیندازید و بگذارید تا گوشت نیم پز شود؛ سپس جزر یاهویج را به شکل دلخواه قطعه قطعه کرده و به قورمه اضافه کنید.

 

3. در این مرحله می توانید به غذا نمک بزنید.

 

4. در انتهای پخت سیب را چهار قطعه کرده و بگذارید چند قل بخورد. وقتی خورش کاملا جا افتاد، زعفران آب کرده و کمی آب لیمو ترش تازه و چاشنی شکر متناسب با ذائقه خانواده اضافه کنید.

 

5. در برخی کتب قدیم برای چاشنی این غذا سرکه و قند یا دوشاب انگوری با آب غوره یا سرکه توصیه شده است. می توانید به جای سیب به اضافه کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان