ماهی شکم پر قزل آلا ژاپنی

ماهی شکم پر قزل آلا ژاپنی

در این بخش آشپزی از سایت نازوب به دستور تهیه ماهی شکم پر قزل آلا می پردازیم … دستور تهیه دیگر ماهی های شکم پر، مرغ شکم پر، سیفی جات شکم پر نیز در پایان همین بخش آمده است.

 

 

مواد لازم برای تهیه یک ماهی خوشمزه شکم پر قزل آلا  برای 4 نفر

 قزل آلا یا ماهیان مشابه     1 کیلو
ادویه     1 قاشق چایخوری
 سیب متوسط پخته و قطعه شده      1 عدد
 پیاز متوسط حلقه شده     نصف فنجان
 لیمو شیرین     4 قطعه
 کره یا مارگارین ذوب شده      نصف فنجان

 

طرز تهیه :

منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید.

 

سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید.

 

 

سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.

 

 

مطالب مرتبط با آشپزی

 

طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی

آموزش صحیح ماهی شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی

پیتزا قارچ شکم پر (+ ارزش غذایی)

کاربونارا (مرغ سوخاری شکم پر)

طرز تهیه مرغ شکم پر با سس مرکبات

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه ی کدوی شکم پر و رژیمی

طرز تهیه پیاز شکم پر

تهیه پیتزای شکم پر با کاهو!!

تهیه ماهی شکم پر و رازهای خوشمزه شدن آن


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان