طرز تهیه ترشی سماق مازندرانی

طرز تهیه ترشی سماق مازندرانی

با آموزش و تهیه خوشمزه ترین ترشی چاشنی بی نظیری برای غذاها و خورش ها بچینید.

 

 

سایت نازوب آموزش ترشی سماق چالوس را در این بخش برای شما عزیزان گرد آوری کرده است. با مرغ غذاها و خورش‌های زیادی می‌توان درست کرد اما مازندرانی‌ها خورش ترش سماقی دارند که مزه و طعمش بی‌نظیر است. طعمی که روزهای سبز و خوش عطر بهار را به یادتان می‌اندازد. اگر دلتان می‌خواهد امسال عید با خورش خوشمزه و سنتی از مهمان‌های تان پذیرایی کنید این خورش بهترین پیشنهاد است.

 

مواد لازم برای4 نفر

    3 عدد سینه مرغ
    500 گرم سبزی (گشنیز، جعفری، تره، اسفناج و شنبلیله)
    2 عدد پیاز
    5 ق س سماق حل شده
    5 حبه سیر
     نمک و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید.

2. حالا سینه مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید.

3. بعد از 15 دقیقه سماق، زرد چوبه و نمک را به بقیه موادتان اضافه کنید.

4. سبزی‌ها را ریز خرد کنید و تفت دهید. بعد سبزی را به مرغ و بقیه مواد اضافه کنید.

5. خورش را بگذارید روی حرارت کم تا خوب جا بیفتد و بپزد.

 

نکته

بیشتر از 5 قاشق حل شده سماق باعث می‌شود خورش‌تان تلخ شود. پس حواستان باشد سماق زیادی نریزید.

 

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه ی ترشی به

طرز تهیه ترشی لبو

ترشی خیار چنبر و ترشی بادمجان چگونه تهیه می شود

طرز تهیه ی ترشی خرما

طرز تهیه ترشی تخم مرغ! جدید

طرز تهیه ی ترشی گیلاس

طرز تهیه ترشی تربچه


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان