دستور تهیه معجون شیر خرما

دستور تهیه معجون شیر خرما

دستور تهیه معجون شیر خرما

 

معجون شیر خرما یک نوشیدنی یا دسر بسیار مقوی و خوشمزه بسیار مناسب برای خانم های باردار و کودکان است. پس از تهیه این معجون در کنار یک موزیک آرام از نوشیدن آن لذت ببرید! نوووووش جان

 

اگر احساس ضعف می کنید، خودتان را تحویل بگیرید و یک معجون مقوی برای خودتان درست کنید. در این هوای گرم بنشینید و با لذت آن را نوش جان کنید.

 

    مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
    مدت زمان بسته شدن در یخچال: 4 ساعت
    میزان سرو: 6 نفر

 

مواد لازم:

    شیر: یک و نیم پیمانه
    خرمای مضافتی: 5 عدد
    عسل: 1 قاشق چای خوری
    گردوی (خرد شده): 3 عدد
    مغز پسته (خرد شده): 6 عدد
    مغز بادام (خرد شده): 6 عدد
    مغز فندق (خرد شده): 6 عدد
    کنجد: 2 قاشق سوپ خوری
    پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق سوپ خوری

 

دستور تهیه معجون شیر خرما

 
طرز تهیه:

1. یک چهارم پیمانه از شیر دستور را در ظرفی بریزد. پودر ژلاتین را بر رویش بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس بر روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین روان و براق شود.

 

 
2. بعد کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. ژلاتین آماده را به شیر باقی مانده اضافه کنید و هم بزنید. سپس خرمای پوست گرفته بدون هسته، عسل، دارچین، مغز پسته، بادام، گردو، فندق و کنجد را به همراه شیر در دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا مواد ترکیب شوند.

 

 
3. مایه آماده را در جام یا قالب دلخواه بریزید و حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس با انواع مغزها، غنچه گل رز و پشمک تزیین کنید.

 

نکته:

1. در صورت تمایل می توانید از یک عدد موز متوسط نیز استفاده نمایید.

 

2. در این معجون از عسل و خرما استفاده می شود که در عین حال که شیرینی دسر را به صورت طبیعی تامین می نمایند بسیار انرژی بخش هستند و خواص دارویی و درمانی بسیاری دارند.

 

3. این دسر به واسطه وجود انواع مغزها، شیر، خرما و عسل بسیار مقوی بوده و برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است.

 

منبع: نازوب – www.nazweb.ir

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان