در این بخش برای شما علاقمندان به آشپزی دستور تهیه سیب رمینی متری را قرار دادیم.
سیب زمینی سرخ شده طرفداران بسیار زیادی دارد جدا از خواص سیب زمینی می توان به عنوان هر میان وعده ی کاملی از آن استفاده کرد.
آخیییییشش و یه الهی شکر بخاطر بازگشایی مدارس که انگیزه ی مامان ها برای تهیه تغذیه چندین برابر شد چون از آموزش های واقعا طاقت فرسا یه نفس راحت می کشن.
به همین منظور دستور تهیه این سیب زمینی متری را در این بخش قرار دادیم با ما همراه باشید با یک میان وعده و تغذیه هیجانی برای بچه ها!
500 گرم سیب زمینی
1/4 قاشق چایخوری نمک
90 گرم پنیر چدار رنده شده
90 گرم نشاسته ذرت
یک عدد کیف زیپ
وردنه جهت صاف کردن خمیر
الک
سیب زمینی ها رو پوست گرفته خرد کنید و داخل آب بپزید. پس از پخته شدن آن را از الک رد کنید تا کاملا پوره و یکدست شود.
سپس 90 پنیر چدار رنده شده را اضافه می کنید.
90 گرم نشاسته را اضافه کنید. و چاشنی های مورد علاقه مثل نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
مواد آماده شده را در یک کیف زیب بریزید و با وردنه سطح آن را کاملا صاف کنید.
سپس نیم ساعت تا 45 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی سفت و یخ زده ای شود.
پس با چاقو به برش های باریک با همان کیف زیپ برش دهید کاور را جدا کنید و داخل روغن سرخ کنید.
سیب زمینی با ابعادی متفاوت و کاملا خوشمزه. نووووش جوووونتون
مطالب مرتبط
ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی
تاثیر پوست سیب زمینی بر زیبایی + ماسک و آموزش استفاده
بهترین روش پخت سیب زمینی تنوریه یا آب پز