ramazan
ramazan

راز ترد شدن سیب زمینی های آماده را بدانید

راز ترد شدن سیب زمینی های آماده را بدانید

بی شک سیب زمینی سرخ شده آماده خوده اید و ترد بودن آن را نیز احساس کرده اید خیلی از خانم های کد باو در خانه سیب زمینی سرخ شده تهیه می کنند اما به تردی سیب زمینی آماده نیست در این بخش راز ترد شدن سیب زمینی آماده را بدانید.

 

راز ترد شدن سیب زمینی های آماده

 

یکی از بهترین و خوشمزه ترین تنقلات در هر ساعت از شبانه روز به نظر من سیب زمینی است. چه سرخ شده، چه آب پز و چه کبابی.

 

مادرهای گل با اماده کردن سیب زمینی برای فرزندان گلتون اشتهای آنها را دو برابر کنید! به ویژه برای کودکانی که سوء تغذیه دارند.

 

بهتر است خواص سیب زمینی را هم بدانید تا با حس تک تک سلولهاتون این خوراکی و پیش غذا را میل کنید!

 

سیب زمینی سرشار از فیبر و پتاسیم است. این دو ماده به کاهش فشار خون کمک و از قلب محافظت می کنند و حتی به درمان التهاب و بیماری های ناشی از سرطان و روماتیسم کمک می کنند.
1. کاهش فشار خون از خواص سیب زمینی
2. بهبود سلامت قلب از خواص سیب زمینی
3. جلوگیری از سرطان با سیب زمینی
4.بهبود سلامت مغز از خواص سیب زمینی
5. سیب زمینی برای کمک به تقویت استخوان ها
6. کاهش التهاب از خواص سیب زمینی
7. بهبود هضم و گوارش یکی از خواص سیب زمینی
8. تقویت ایمنی از خواص سیب زمینی
9. کاهش وزن و لاغری با سیب زمینی آب پز
10. سیب زمینی به کاهش کلسترول خون کمک می کند
11. سیب زمینی مؤثر در کاهش علائم قبل از قاعدگی
12. درمان سنگ کلیه با سیب زمینی
13. سیب زمینی برای کمک به درمان کمبود ویتامین C
14. سیب زمینی برای درمان چین و چروک

 

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی به سبک آماده

روغن کلزا یا روغن بادام زمینی برای سرخ کردن

قطعات سیب زمینی با ضخامت زیاد و کاملا دراز

نمک 

 

روش تهیه:

1- روغن را در ظرفی بریزید و آنرا روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود و یا اینکه در سرخ کن مقداری روغن بریزید و آنرا در درجه ی حرارت 375  قرار داده تا روغن کاملا داغ شود و سپس سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و و بگذارید فقط کمی سرخ و نرم شوند و از حالت خامی درآیند.

 

نباید اجازه دهید تا کاملا سرخ شوند و فقط باید کمی رنگ آنها عوض شود که این کار حدودا 8 دقیقه طول خواهد کشید.

 

سپس سیب زمینی ها را درآورده و آنها را در ظرفی ریخته و روی آنها یک شکاف بسیار کوچک بدهید و آنها را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شوند.

 

2 – بعد از آن دمای روغن را تا 385 درجه افزایش داده و پس از آنکه روغن دوباره کاملا داغ شد سیب زمینی ها را به مدت 2 دقیقه در این روغن بریزید

 

سپس نمک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا تمامی سیب زمینی ها قهوه ای رنگ و ترد شوند و سپس تمامی اینها را  روی یک ورق کاغذی بریزید و در نهایت آن را میل کنید.

 
تاثیر پوست سیب زمینی بر زیبایی + ماسک و آموزش استفاده
ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی
دستور تهیه سالاد استیک و سیب زمینی
آموزش سفید کردن پوست صورت با سیب زمینی

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان