نازوب: فینگر فود یا غذاهای کوچک شده جدیدترین مدل پذیرایی در مجالس و جشن تولدها است.
فینگر فودها علاوه بر زیبایی و لاکچری کردن میز سرو دارای تنوع بسیار زیبا و زیادی است جدای از این دو ویژگی کوچک بودن آن باعث می شود ریخت و پاش آن در پذیرایی کمتر شود و غذا یا مزه ها دور ریز نشود.
تهیه فینگر فودها سلیقه و خلاقیت زیاد لازم دارد و همچنین هزینه زیادی هم باید بکنید. در این بخش از سرزمین مزه ها و فینگر فودها دستور تهیه راتا مرغ فینگر فودی که پرمصرف و خوشمزه ترین راتای مرغ فینگری هست را آماده کردیم و سپس نمونه هایی از فینگر فودها برای ایده و انتخاب شما برای فینگرها.
اصلی ترین بخش فینگر فودها قالب های متفاوت و مدل های مختلف آن است که شکل سینی فینگر شما جذاب و خوشمزه تر می کند.
مرغ 400 گرم
نان تست 30 عدد
آبلیمو به مقدار لازم
سس مایونز 100 گرم
پنیر لبنه 100 گرم
شوید و جعفری به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
مرحله اول:
اولین مرحله برای درست کردن راتا مرغ، پختن مرغ است مرغ را با کمی آب، روغن، نمک و فلفل بپزید. بعد از پخته شدن و سرد شدن مرغ آن را ریش ریش کنید.
مرحله دوم:
شوید و جعفری ها را کمی خرد کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در ادامه سس مایونز و پنیر لبنه را به نسبت مساوی به مواد اضافه کنید.
مواد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. تا این جای کار شبیه به مراحل اولیه تهیه کیک مرغ بود.
مرحله سوم:
مواد راتا مرغ شما آماده است. در این مرحله دو راه دارید. میتوانید نان های تست را با قالب مورد نظر برش بزنید. قالب برش باید عمیق باشد تا بعد از برش زدن روی نان به اندازه کافی جا برای مواد باقی بماند.
بدون برداشتن قالب مقداری از مواد راتا مرغ را روی نان بریزید. سطح مواد را با پشت قاشق صاف کنید و به دیواره های قالب فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد. سپس به آرامی قالب را خارج کنید.
راه دیگر این است که اول مواد را روی سطح نان به ضخامت یکسان پهن کنید و بعد قالب بزنید. در این حالت بخشی از نان و مواد که اضافه می آید را میتوانید جداگانه در یخچال بگذارید و بعدا مصرف کنید.
اگر بخواهید میتوانید با یک کاردک دور تا دور نان را با سس مایونز بپوشانید. برای خوشگل تر شدن راتا مرغ میتوانید روی آن را با گوجه گیلاسی، زیتون چند برگ شوید، خیارشور و … تزیین کنید.
در آخر کافیست بعد از آماده شدن راتا ها آنها را قبل از سرو به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته ها:
میتوانید برای درست کردن راتا ها از نان تست سفید، قهوه ای و یا حتی باگت استفاده کنید.
در ترکیب سس میتوانید از ماست و پنیر خامه ای هم استفاده کنید. اما همانند سالاد الویه اگر میخواهید رژیمی باشد میتوانید فقط از ماست استفاده کنید.
میتوانید به این فینگرفود مرغ موادی مثل خیارشور، گشنیز و … را نیز به مواد اولیه اضافه کنید.
مواد راتا مرغ را میتوان با ظاهر های متنوع دیگر هم سرو و آماده کرد به عنوان مثال میتوان مواد را داخل نان لواش قرار داد، رول کرد و سپس برش زد.
و یا میتوان نان های باگت را در فر کمی برشته کرد و سپس مواد فینگر فود را روی آن قرار داد.
مدل فینگر فودهای راتا مرغ، مکزیکی، چینی و …. سبزیجات، نان تست و پنیر …
آلبوم فینگرفوهای مراسم جشن و مهمانی ها
جدیدترین سبک پذیرایی با مدل فینگر فوهای نازوب
خلافیت و سلیقه اصلی ترین ویژگی تهیه فینگر فود
ها هستند
سینی فینگر فود که می توانید سینی های مزه هم کنار آن اضافه کنید سینی مزه شامل: (آب میوه، بسیگویت، ویفر، شکلات تلخ، کاکائو، میوه ای، میوه خشک، انجیر و مغزیجات هم باشد)