اما بهتر است که موز خشک شده را به همان شکل بخورید، چرا که اگر خیسش کنید، بی تعارف و رک بگویم، ظاهر زننده و مشمئزکننده ای پیدا می کند!
ارزش غذایی موز خشک شده
از نظر خوراکی
* موز خشک شده یک عصارۀ واقعی از املاح معدنی است.
* غنی بودنش از پتاسیم در واقع یک شانس بزرگ برای ورزشکاران است. و فیبر فراوانش برای رودۀ کم کار بسیار مفید و کاراست.
* موز خشک شده مطمئناً سرشار از کربوهیدرات هاست. کربوهیدارت ها در موز خشک شده به دو شکل کربوهیدرات ساده (خصوصاً فروکتُز) و کربوهیدرات پیچیده (آمیدون) موجودند.
*موز خشک شده عصرانه ای بسیار مناسب برای بچه هاست. این ماده غذایی انرژی مورد نیازشان را تأمین می کند نه چربی را، بر خلاف یک نان شکلاتی که سرشار از چربی و فاقد املاح معدنی است.
ارزش غذایی موز خشک شده
*آب: 28 گرم،
پروتئین: 3 گرم،
کربوهیدرات: 63 گرم،
چربی: 1 گرم،
فیبر: 5.5 گرم،
پتاسیم: 1150 میلی گرم،
منیزیم: 90 میلی گرم،
فسفر: 75 میلی گرم،
کلسیم: 20 میلی گرم،
آهن: 1.3 میلی گرم،
ویتامین B1: 0.1 میلی گرم،
ویتامین B2: 0.2 میلی گرم،
ویتامین B6: 0 میلی گرم،
نیاسین: 2 میلی گرم،
فُلات: 0 میلی گرم،
ویتامین C: 4 میلی گرم،
کارُتن: 150 میلی گرم،
ویتامین A: 0 میلی گرم،
ویتامین E: 0.6 میلی گرم.