بهترین تغذیه در فصل بهار

مجموعه : تغذیه مناسب
بهترین تغذیه در فصل بهار
برای پاکسازی کبد از غذاهای با طبع گرم، تلخ و بویژه شور باید پرهیز شود. در این فصل شما به گشوشت قرمز کمتری نیاز دارید و باید از مصرف مواد و غذاهای چرب و تند بپرهیزید.
 
متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند در فصل بهار غذای سبک و زود هضمی بخورید. زیرا در این فصل چربی‌های اضافه فصل زمستان در بدنتان انباشته شده است.

چای زنجبیل تازه و داغ نیز به شما کمک می‌کند مواد اضافی بدن را سریع‌تر دفع کنید. نوشیدن شربت‌های لیمو، نارنج، آلبالو، به، غوره، انار، سکنجبین، کاسنی و زرشک نیز در این فصل توصیه می‌شود.

سعی کنید میوه و سبزیجات را از وعده‌های غذایی خود حذف نکنید و با خوردن جوانه‌ها در سالاد، همراه سبزیجات و مصرف سوپ سبزی و انواع بورانی در وعده ناهار​، مفید​تری به بدن خود برسانید.
سبزیجات سبز رنگ جوان مثل ریحان، کرفس، کاهو، اسفناج، بامیه، کدو، کلم، برگ‌سبز تربچه و چغندر را فراموش نکنید.

خورش‌ها و خوراک‌های سبزیجات را بدون سرخ‌شدن تهیه کنید و میوه‌های تازه فصل مثل انواع توت‌ها همراه بادام خام و فرنی، تمرهندی ترش یا شیرین، کاهو با سکنجبین از میان وعده‌های مفیدی هستند که مصرفشان توصیه می‌شود.

تنقلات گرم و پر کالری را کنار بگذارید​
برای پاکسازی کبد از غذاهای با طبع گرم، تلخ و بویژه شور باید پرهیز شود. در این فصل شما به گشوشت قرمز کمتری نیاز دارید و باید از مصرف مواد و غذاهای چرب و تند بپرهیزید.

تغذیه متعادل، آلرژی فصل بهار را نیز کاهش می‌دهد. متخصصان معتقدند ویتامین D3 می‌تواند التهاب را کاهش دهد یا ویتامین C از استرس وارد به بدن بر اثر آلرژی‌ها می‌کاهد. ویتامین A نیز به عملکرد مناسب مخاط بدن کمک می‌کند و ویتامین B12 مانع از فعالیت باکتری‌های حساسیت‌زا در روده می‌شود. مصرف پیاز و سیر موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود و مصرف آن از آلرژی‌های فصل بهار پیشگیری می‌کند. خوردن مرتب آن به مقاوم‌شدن افرادی که به گرده گیاهان در فصل بهار حساسیت دارند، کمک فراوانی می‌کند.

هویج، اسفناج و دیگر سبزی‌های رنگی حاوی بتاکاروتن، سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیت‌های فصلی جلوگیری می‌کنند.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان