سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمیسرخ میکنیم و آن را در ظرف مرغ میریزیم. زیره را اضافه کرده، زعفران گلستان را در کمیآب جوش حل میکنیم . نصف آن را در مرغ میریزیم.
به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده،میگذاریم آب آن در حدود 2 تا 3 قاشق بماند.
2- مرغ را از ظرف خارج میکنیم،کمیکه سرد شد،آن را قطعه قطعه میکنیم و استخوانهای درشت آن را بیرون میآوریم.
3- مرغ را دوباره در ظرف میریزیم؛حرارت را کاملا ملایم مینماییم.
4- ماست را با بقیه زعفران گلستان و کمینمک مخلوط کرده، هم میزنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ میریزیم و هم میزنیم.
* باید دقت کرد بعد از ریختن ماست، خورش نجوشد؛کافی است فقط ماست داغ شود؛در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن میبرد و خورش آب انداخته،به صورت دلخواه در نمیآید.
در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمیآب اضافه مینماییم.
این خورش را میتوانیم با گوشت تهیه کنیم؛در این صورت 500 گرم گوشت بدون استخوان کافی است. البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.