laghari

4 ترفند خانگی برای رفع بوی بد یخچال چشم آشپزخانه!

4 ترفند خانگی برای رفع بوی بد یخچال چشم آشپزخانه!

ترفندهای عالی و کاربردی خانگی برای رفع بوی بد یخچال

 

چشم آشپزخانه!

 

یخچال اصلی ترین وسیله هرآشپزخانه است. به اصطلاح میگویند چشم آشپزخانه! عدم رعایت اصول بهداشتی علاوه بر بوی بد یخچال خوراکی و غذاهای داخل آن هم بی کیفیت می شود.

 

شاید یکی از عمده ترین مشکلات خانم ها این است که چرا همیشه یخچال بوی بد می دهد در این مقاله راه کارهایی را برای شما معرفی می کنیم.

 

 

مهم ترین کارهای لازم برای یخچالی خوش عطر و خوش بو!

 

اولا برای نگهداری هر نوع ماده غذایی حتما روی آن را سلفون کشی کنید یا درب آن را محکم ببندید. مهم ترین کاری است که اصلا یخچال شما بو نمیگیرد.

تمیز کردن میوه ها و سیفی جات با دستمال خشک بدون آب، و نگهداری از آنها باعث عدم کپک زدن می شود.

تمیز کردن همیشگی یخچال بدون هیچ ماده ی شوینده ای نشان دهنده ی کدبانو بودن هر خانمی می باشد.

 

اگر به هر دلیلی یخچال شما بد بو شد با 4 ترفند معرفی شده در زیر بوی بد بخچال را فراری دهید.

 

4 ترفند رفع بوی بد یخچال

 

1. مناسب ترین وسیله برای این کار محلول جوش شیرین و آب گرم است (که محلول جوش شیرین 2 قاشق و آب 1لیتر) با هم مخلوط کنید و آن را با اسفنج به تمام قسمت های یخچال بکشبد.

از جمله طبقه های یخچال و جا یخی ها و کشوهای میوه را تمیز کنید و لاستیک درون یخچال را نیز پاک کنید و با اسفنج مرطوب دیگری همراه با آب و پودر رختشویی تمیز می کنید و با حوله ای نرم خشک کنید.

 

2.  راه دیگر برای رفع بوی یخچال گذاشتن پودر زغال در یخچال است و برای استفاده مجدد و بازیافت زغال می توانید هر از گاهی زغال را در قابلمه ای ریخت و روی شعله ای قرار داد و خوب گرم کرد تا مجددأ آماده جذب بوهای یخچال گردد.

 

3.  مقداری سرکه داغ داخل یخچال بگذارید تا بوی بد آن از میان برود و لازم است که ابتدا یخچال را خاموش کنید.

 

4. اگر مقداری وانیل را به پنبه ای آغشته کنید و در درون یخچال بگذارید نیز بوی دلپذیری در یخچال ایجاد خواهد کرد.

 

رفع بوی بد یخچال و چیدمان مواد غذایی

 

و در پایان بوگیرهای مخصوص که در یخچال استفاده می شود و در بازار موجود است می توان بهره گرفت.

 

اما خانم های کدبانو بدانید که تمیز کردن دائم و همیشگی وسایل و لوازم خانه هیچگاه شما را به دردسر رفع بوهای نامطبوع نمی اندازد.

ذره ای مواد غذایی که از چشم ما پنهان است جایی بماند و کپک بزند آن وقت است که باید تمام وسایل را با مواد تمیز کننده و ضد عفونی کننده پاکسازی کنید تا بوی آنها برود.

متاسفانه با گسترش شبکه های اجتماعی هر شخصی یک متخصص بدون مدرک و تاییدیه شده است!!!

به ترفندهای شبکه های اجتماعی زیاد اهمیت ندهید مثلا یک نمونه این که آب لیمو به یخچال بزنید تا بوی بد از بین برود در حالی که استفاده از آبلیمو باعث خرابی و خوردگی یخچال می شود و پس از مدت زمانی مانده های لیموترش باعث کپک و زنگ زدگی می شود!

پس بهترین راه این است که:

یک خانم کدبانو در آشپزخانه همیشه دستمال به دست باشد😉که بلافاصله بعد از پخت و پز همه جای آشپزخانه و ظروف را تمیز و  خشک کند.

و بدانید که تمیزی و پاکیزی نشانه ی شخصیت شماست…


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان