آشپزی: آش ماست شیرازی

آشپزی: آش ماست شیرازی
 
مواد مورد نیاز:
 
گوشت : 125 گرم
لپه : 125 گرم
برنج : 200 گرم
سبزی (ترخان و شوید ) : 1 پیمانه
ماست غلیط : 500 گرم
پیاز: 2 عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه
 
طرز تهیه:
لپه و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
گوشت را با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز کنید . سپس استخوان های آن را جدا کرده و له کنید.
 
 
لپه را هم جداگانه بپزید.
 
 
برنج را با حدود هفت پیمانه آب بگذارید با شعله ملایم  بپزد و حسابی له شود .
 
 
سبزی را که ریز خورد شده است را به برنج بیفزایید و اجازه دهید سبزی بپزد .
 
 
سپس لپه و گوشت میکس شده را اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با شعله کم آش غلیظ شده و جا بیفتد. هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد و آماده شود.
 
 
این آش را باید مقداری سفت تر از حد انتظار از روی اجاق بردارید. چون با اضافه شدن ماست دوباره کمی رقیق می شود .
 
ماست را با نمک و فلفل مخلوط کنید .
 
وقتی شعله را خاموش کردید اجازه دهید تا آش  از داغی بیفته وکمی سرد بشه .
سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط کرده و در ظرف سرو ریخته و با فلفل سیاه تزیین و نوش جان فرمایید .
نکته :
 اگر ماست را به آش داغ اضافه کنید ممکن است ماست کمی بریده بریده شود .

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان