طرز تهیه ی غذای معروف ژاپنی

طرز تهیه ی غذای معروف ژاپنی
مواد لازم:
تخم‌مرغ سه عدد برنج پخته‌شده نصف پیمانه روغن به میزان لازم رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری آبلیمو دو قاشق غذاخوری شكر یك قاشق غذاخوری نمك، فلفل قرمز و روغن به میزان لازم
 
طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و یك قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه كنید و تخم‌مرغ را در تابه‌ ریخته وقتی خودش را گرفت برنج پخته‌شده را در وسط آن بریزید و تخم‌مرغ را از یك طرف گرفته و به صورت نیم دایره یا مثلثی از تابه در آورید با سس قرمز میل كنید.
 
طرز تهیه سس امرسی:
رب گوجه‌فرنگی را با روغن در تابه سرخ كنید. شكر، آبلیمو و فلفل قرمز به آن بزنید بعد یك استكان آب در آن ریخته تا بجوشد. غلظت سس به دلخواه است.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان