طرز تهیه انار پلو برای شام شب یلدا

طرز تهیه انار پلو برای شام شب یلدا

دستور تهیه یک غذای ویژه برای شام امشب و محفل گرم شب یلدا … انار پلو 

 

 

انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار می‌باشد، با درست کردن این پلو مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه می‌کنید. هر خانواده ایرانى در هر جایى به سبک آداب و رسوم نیاکان خود براى یلدا شام تهیه مى‌کند. شام یلدا معمولاً یکى از خوش خوراک‌ترین غذا‌هاى اقوام مختلف است.

 

مواد اولیه:

    برنج 2 پیمانه
    انار دانه شده یک و نیم پیمانه
    خلال پسته یک سوم پیمانه
    گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
    پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا‌خوری
    کشمش پلویی نصف پیمانه
    زعفران به مقدار لازم

غذای اصلی این شب، خورشت فسنجان است. اما در برخی استان‌ها غذاهای دیگری هم رایج است. در شمال ایران گیلانى‌ها یا سبزى پلو درست مى‌کنند یا ترشى تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهى سفید و یا ماهى دودى مى‌گذارند. اما در شیراز غذاى ویژه سفره یلدا هویج پلو است. شیرازى‌ها معمولاً براى شب یلدا سفره پهن مى‌کنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر سرسفره مى‌گذارند.

 

طرز تهیه:

* برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

* مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.

* هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.

 

مطالب مرتبط

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان