مواد لازم:
کره بادام زمینی: یک دوم فنجان
روغن کنجد یا زیتون: 2 ق مرباخوری
جوانه گندم خرد یا پودر شده: یک چهارم فنجان
تخمه آفتابگردان خام و پودر شده: 4 ق مرباخوری
طرز تهیه:
کره، بادام زمینی و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید و به مدت 3-2 دقیقه در مایکروفر با حرارت بالا یا 15-10 دقیقه در فر 350 درجه قرار دهید. سپس جوانه گندم را به آن اضافه کنید. مخلوط بدست آمده را روی کاغذ روغنی یا ورقه آلومینیومی ریخته و آن را در یخچال یا فریزر نگه داری کنید.
در صورت در دسترس نبودن فر،یک کاسه حاوی آب را روی شعله ملایم گاز قرار داده و ظرف حاوی مخلوط مواد را در آن بگذارید و به مدت 20 دقیقه بپزد.