مروری برگذشته

Spectacular-photographs-and-very-interesting-day-19 Unseen-photos-of-animals-Zali 0.428453001356803993_nazweb_ir Do-you-believe-the-Arab-police-car-ok-Video 0.689448001359550564_nazweb_ir 0.499616001356683167_nazweb_ir 0.879672001361167740_nazweb_ir Photo-of-the-ugliest-and-the-most-hard-female-singer-in-the-world-4 tavalod-north1 0.464081001361600086_nazweb_ir 0.860650001358874570_nazweb_ir -2 0.427605001362413323_nazweb_ir the-most-remarkable-phenomenon-in-the-indian-sky-photos-nazweb-ir geneticportrait1 0.264003001346249819_nazweb_ir Photo-horrible-accident-Amirabadi 0.610919001353219036_nazweb_ir Photo-of-worlds-most-beautiful-woman-soldier-known-18
  • ناز وب
  • دیدنی
  • خواندنی
  • مدل لباس
  • سبک زندگی
  • آشپزی
  • گردشگری
  • پزشکی

طرز تهیه ی لوز نارگیل

طرز تهیه ی لوز نارگیل

مواد لازم:

شربت قوام آمده=4/1 پیمانه
پودر نارگیل=2 پیمانه
پودر پسته برای تزئین=به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت:
شکر=نصف پیمانه(75 گرم)
آب=4/1 پیمانه(50 گرم)

طرز تهیه:

شربت قوام آمده را تا زمان سرد شدن کنار بگذارید. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملاً سفید شود.
پودر نارگیل را به آن اضافه کنید تا چسبندگی آن گرفته شود و خمیری شکل شود.
سپس مایه ی آماده را در قالب چرب شده ی باقلوا پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سپس آن را به شکل لوزی برش دهید.
طرز تهیه شربت:
شکر و آب را بگذارید بجوشد تا قوام بیاید. در صورت دلخواه می‌توانید دو قاشق غذاخوری گلاب به شربت اضافه نمایید

 
 

  • بازار روز
  • فقط بخند
  • sms
  • ویژه ماه رمضان
تازه ترین های نازوب
پربیننده های نازوب

عکس های دیدنی، جالب و خنده دار

اس ام اس و جوک های جدید