ramazan
ramazan

آش انار (گیلانی)

آش انار (گیلانی)

در این بخش با دستور پخت آش انار بسیار خوشمزه و خوش رنگ می توانید به ضیافت زیبای گیلانی ها بروید!!

 

آش انار یه آش بسیار خوش طعم و اصیل ایرانیه. این آش در اكثر مناطق ایران استفاده میشه اما بیشتر این آش به گیلان نسبت داده میشه.

 

مواد اولیه:

برنج 250 گرم
لپه 150 گرم
پیاز 3 عدد
چغندر نیم كیلو
نعنا 250 گرم (سبزی خشك نشده)
نعنا 1 قاشق سوپخوری (خشك)
رب انار 100 گرم
روغن 100 گرم
زردچوبه 2 قاشق مرباخوری
آب 8 پیمانه
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

آش انار یه آش بسیار خوش طعم و اصیل ایرانیه .این آش در اكثر مناطق ایران استفاده میشه اما بیشتر این آش به گیلان نسبت داده میشه.

 

طرز تهیه:

1. ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه 8 پپیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.

 

2. چغندرها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد كنید و داخل ظرفی آبپز كنید.

 

3. در ظرفی پیازها را كمی درشت تر از حد معمول خرد كنید و با روغن خوب سرخ كنید.و نیمی از آن را بردارید و به بقیه آن رب نار و زردچوبه و نمك را اضافه كنید و كمی تفت دهید سپس برنج و نعنا و فلفل را به آن اضافه كرده و مقداری تفت دهید و آن را به لپه نیم پز اضافه كنید.پس از مدتی كه آش تقریبا پخته شد چغندر ها را از آبكش رد كنید و آنها را به آش اضافه كنید و اجازه دهید مواد با هم بجوشند .سپس آنها را برای سرو آماده كنید.

 

نكات:

1) میتوانید در این آش به جای آب ،آب انار بریزید تا خوشمزه تر شود.

 

2) سعی كنید از رب انار خانگی استفاده كنید تا آش شما خوشمزه تر شود اگر رب انار ندارید حدود 1 كیلو انار را دان كرده و داخل مخلوط كن بریزید و سپس از صافی رد كنید و اجازه دهید روی حرارت بجوشد و بعد از آنكه تقریبا مواد شما یك سوم حالت اول شد مواد آش را درون آن ریخته و آش را با آب انار آماده كنید.

 

3) اگر دوست دارید به آش سركه اضافه كنید و اگر طعم شیرین را بیشتر میپسندید هنگام پختن چغندرها به آن كمی شكر بزنید.

 

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان