سیب درشت و كاملاً سفت را انتخاب كنید و از قسمت بالای آن یك دایره كوچك به قطر 1 سانت با نوك چاقو علامت بزنید. از كنار برش شروع به زدن گلبرگهای ریز بادامی شكل كنید…
مواد لازم:
سیب قرمز درشت 1 عدد
چاقوی تزیین 1 عدد
آبلیمو مقداری
طرز تهیه:
1ـ سیب درشت و كاملاً سفت را انتخاب كنید و از قسمت بالای آن یك دایره كوچك به قطر 1 سانت با نوك چاقو علامت بزنید. از كنار برش شروع به زدن گلبرگهای ریز بادامی شكل كنید.
2ـ وقتی ردیف اول تمام شد در ردیف دوم مابین گلبرگهای ردیف 1 به صورت لوزی كوچك بزنید.
3ـ ردیف سوم باید نوك تیز گلبرگهای ردیف اول را به صورت 7 برش داده و بعد از كنار همان برش گلبرگ ردیف سوم را شروع كنید. ردیف 4 هم به همین صورت است. در آخر با یك قلمموی كوچك روی قسمتهای برش خورده آبلیمو بمالید كه سیب سیاه نشود.