1- آگبوگبلوشی در حومه شهر آکرا پایتخت غنا به عنوان محلی برای تخلیه و از بین بردن قانونی و غیرقانونی انواع زباله های الکتریکی که از گوشه و کنار جهان به آنجا حمل می شوند، شهرت دارد.
2 – شهر چرنوبیل در اوکراین که در سال 1986 بزرگترین فاجعه اتمی جهان در آنجا رخ داد. میزان تشعشعات رادیو اکتیو این فاجعه 100 برابر بیشتر از تشعشعات دو بمب اتمی هیروشیما و ناگازاکی بود.
3 – رودخانه سیتاروم در جزیره جاوه اندونزی . سلامتی بیش از 500 هزار نفر به طور مستقیم و بیش از 5 میلیون نفر به شکل غیرمستقیم به دلیل مواد شیمیایی که به داخل آب رودخانه ریخته می شود به خطر افتاده و از عوارض آن رنج می برند.
4 – شهر دزرژینسک روسیه یکی از مهم ترین مناطق تولید مواد شیمیایی در این کشور است. آب های سطحی و سفره های آب زیر زمینی این شهر به دلیل وجود آلاینده های خطرناکی از دیوکسین و فنول آلوده شده اند.
5 – شهر هزاری باغ بنگلادش به دلیل وجود انبوه کارگاه های دباغی که از شیوه های قدیمی و ناسالم استفاده می کنند با معضل آب آشامیدنی سالم مواجه است زیرا فاضلاب دباغی ها مستقیما وارد رودخانه های مجاور شهر می شود.
6 – شهر کابوه در زیمبابوه به دلیل استخراج غیر استاندارد معادن سرب به شدت آلوده بوده و بیش از 300 هزار نفر از بیماری های ناشی از مسمومیت سرب رنج می برند.
7 – جزیره کالیمانتان مانند بسیاری دیگر از جزایر اندونزی از جمله بورنئو به دلیل جیوه ای که در معادن طلا استفاده می شوند به شدت آلوده هستند.
8 – مانتازا ریاچوئلو در آرژانتین که حدود 15 هزار کارخانه و کارگاه صنعتی این منطقه زباله های آلوده و فاضلابشان را مستقیم به داخل رودخانه مانتازا می ریزند که از وسط شهر بوئنوس آیرس پایتخت عبور کرده و سپس به داخل رودخانه ریو دِ لا پلاتا سرازیر می شود.
9 – دلتای رودخانه نیجر در نیجریه که آلودگی ناشی از صنایع نفت این کشور که در این منطقه بسیار پرجمعیت متمرکز است به اندازه ای زیاد است که به دشواری می توان تعداد افرادی را که دچار عوارض خطرناک آن شده اند ، برآورد کرد. هر سال، صدها حادثه از قبیل نشت نفت در این دلتا رخ می دهد.
10 – شهر نوریلسک یکی از شهرهای صنعتی منطقه سیبری روسیه است. هر سال ، بیش از 500 تن اکسید مس و اکسید نیکل و بیش از 2 میلیون تن دی اکسید گوگرد هوای شهر را آلوده می کند.