شیرینی بند انگشتی بادامی عید 95

شیرینی بند انگشتی بادامی عید 95

سایت نازوب بهترین نوع شیرینی و دستور تهیه آن را برای نوروز 95 برای شما عزیزان گردآوری کرده است.

 

 

شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.

 

دمای فر : 180 درجه سانتیگراد
زمان پخت : 15 دقیقه

 

مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی :
 آرد     220 گرم
آرد برنج      1/5 قاشق سوپخوری
پودر شکر     60 گرم
 پودر بادام     2 قاشق غذاخوری
کره خرد شده     180 گرم
شکلات     برای تزئین

 

طرز تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز :

آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.

 

کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.

 

از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.

شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.

 

در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

 

بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

 

مطالب مرتبط

 

طرز تهیه قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید (عکس)

دستور تهیه بهترین شیرینی های عید

عید فطر با شیرینی آلمانی (دستور تهیه)

شیرینی مخصوص عید نوروز

شیرینی های مخصوص کریسمس (تصاویر و طرزتهیه)

شیرینی بیسکویتی مخصوص کریسمس

روش پخت شیرینی قهوه


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان