طرز تهیه شیرین پلو با مرغ غذای اعیانی

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ غذای اعیانی

آشپزی با یک غذای اعیانی

 

امروز برای کسانی که عاشق غذاهای شیرین هستند یک پیشنهاد عالی داریم. برای ناهار امروز شیرین پلو را به شما پیشنهاد می کنیم. جز اینکه غذای فوق العاده خوشمزه ای است، در دسته غذاهای اعیانی هم قرار میگیرد.

 

مواد لازم:

        برنج 1 کیلو
        مرغ 1.5 کیلو
        خلال بادام 100 گرم
        خلال پسته 50 گرم
        خلال پرتقال 500 گرم
        شکر 1 کیلو
        زعفران سائیده 1 قاشق مرباخوری
        روغن 150 گرم
        پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
        نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

    1- پوست پرتقال ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید.

 

    2-در یک قابلمه 3 لیوان آب را همرا با شکر بجوشانید. سپس خلال های پرتقال را درون آبجوش بریزید و بجوانید تا شیرین شوند.

 

    3- برنج را خیس کنید.

 

   4-  3 قاشق روغن در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازها را درون روغن کمی تفت داده و سرخ کنید. تکه های مرغ را درون پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس کمی نمک و زرد چوبه و 1 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا مرغ بپزد.

 

   5-  آب مرغ را صاف کنید و نصف لیوان از آن را با 2 قاشق روغن، یک ملاقه از آب خلال و زعفران سائیده شده مخلوط کنید.

 

    6- استخوانهای مرغ را بگیرید و گوشت آن را قطعه قطعه کنید. برنج را آبکشی کنید.

 

   7-  قابلمه پخت شیرین پلو را حاضر کنید و کف آن را 3 قاشق روغن و 1/2 لیوان آب بریزید. نصف برنج را داخل قابلمه ریخته و به ترتیب خلال پرتقال و نصف خلال بادام را روی برزنج بریزید. کمی برنج روی خلالها ریخته و قطعات مرغ را روی آن قرار دهید. برنج باقی مانده را روی مرغها بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

 

   8- هنگامی که برنج عرق کرد مخلوط اب مرغ آماده شده از قبل را روی برنج بدهید و برنج را دم کنید. برای تزئین برنج هنگامی که برنج را در دیس کشیدید، کمی خلال پسته روی آن بریزید و کمی کره ذوب شده روی آن قرار دهید تا طعم بهتری داشته باشد. همچنین از هویج هم می توانید استفاده کنید.

 

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه مرصع پلو غذای اعیانی دوره صفویه

آشپزی به سبک مالزی (پلو و مرغ سرخ شده)

با باقی مانده مرغ و آب مرغ چه کنیم

طرز تهیه انواع غذا با دانه انار و رب انار + عکس

آشپزی پلو گوشت با کباب تابه ای مرغ


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان