به گزارش نازوب طی تحقیقات جدید به عمل آمده بر خلاف پرطرفدار بودن سالاد شیرازی و خوشمزه بودن آن می تواند برای سلامتی برخی افراد مضر باشد در ادامه خطر خوردن سالاد شیرازی و سپس دستور تهیه آن را برای افرادی که خوردن سالاد شیرازی برایشان مشکل ساز نمی شود گردآوری شده است با ما همراه باشید.
حقایقی تلخ درباره سالاد شیرازی!
همه ی ما سالاد شیرازی را حداقل در یکی از وعده های غذایی خود داریم. می توان گفت سالاد شیرازی از لذتبخش ترین و محبوب ترین خوراکی ها در هنگام غذا خوردن است. ولی متخصصین تغذیه می گویند که خوردن سالاد شیرازی در کنار غذا می تواند مشکلات گوارشی خطرناکی را به همراه داشته باشد.
سالاد شیرازی در کنار تمام خواص تغذیه ای که دارد، می تواند برای افرادی که نمی توانند غذاها را به سادگی هضم کنند و نفخ یکی از مشکلات گوارشی آنان به حساب می آید، دردسرساز شود.
بررسی ها نشان می دهند سالاد شیرازی که از سبزیجات متعدد تشکیل شده است می تواند روده ها را با مشکلات زیادی روبه رو کند و بهتر است آن را به تنهایی مصرف کرد و خوردن آن همراه با غذا می تواند باعث ایجاد اختلال در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و غذاهای نشاسته ای شود.
همچنین نتایج مطالعات نشان می دهند که سالاد شیرازی را نباید با چاشنی های ترش مصرف کرد و چاشنی هایی با طعم معتدل بهترین انتخاب برای افزودن به سالاد شیرازی است.
دستور تهیه سالاد خوشمزه شیرازی
مواد لازم به دلخواه
خیار
گوجه
ییاز
فلفل دلمه رنگی
نمک. سبزیجات خشک (نعنا یا پونه) به مقدار خیلی کم
سرکه انگور، سرکه سیب، سرکه بالزامیک یا می توانید بنا به ذائقه خود از آبلیمو نیز استفاده کنید.
تمامی مواد را باید نگینی و بسیار ریز خرد کنید با هم مخلوط کنید و سپس نمک و سبزی خشک را به همراه سرکه به مقدار کم به آن اضافه کنید.
نیم ساعت قبل از سرو سالاد مواد بیرون از یخچال به خوبی جا می افتد و یک سالاد شیرازی بسیار خوشمزه را تجربه کنید.
مطالب جذاب و پیشنهادی
تزئین های بسیار زیبای سالاد شیرازی مجلسی
تزئین بشقاب سالاد (بسیار زیبا و جدید)
سالاد سبزیجات کبابی جدید و رژیمی