خوشمزه ترین دسرهای تابستانی و مجلسی

خوشمزه ترین دسرهای تابستانی و مجلسی

کوچولوهای خوشمزه، رنگی و چشم نواز! Delicious, colorful and eye-catching little ones!  دسرهای تابستانی با رنگ و طعم های بی نظیر خودشون طعم هر غذا را کامل می کنند در این بخش به دستور تهیه چندین دسر تابستانی خوشمزه می پردازیم. با ما همراه باشید.

 

دسر Dessert چیست؟

دسر که یک کلمه فرانسوی است که در فرهنگ‌های آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پی‌غذا یا پس غذا گفته می شود) که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف می‌شود- به‌طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می‌باشد.

واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن ” desservir ” به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده‌است. دسرهای مشترک غربی عبارت ان از: ” کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پای‌ها و آبنبات‌ها ” تنوع دسرها را می‌توان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسرهای بسیار متنوعی استفاده می‌کنند.

 

خوشمزه ترین دسرهای تابستانی و مجلسی

 

كاسترد، دسر ساده و خوشمزه

مواد لازم ترافل میوه (براي 6-8 نفر)

توت فرنگی یخ زده * 200 گرم

پودر قند * 60 گرم

آب * 2 قاشق غذا خوری

پوست رنده شده لیمو * نصف عدد

پنیر خامه ایی*250 گرم

ماست توت فرنگی*نيم لیتر

شیرینی تر رولت *به مقدار لازم

کاستارد آماده*نيم لیتر

توت فرنگی تازه*200 گرم

خامه فرم گرفته*برای تزیین

خوشمزه ترین دسرهای تابستانی و مجلسی

 

خوشمزه ترین دسرهای تابستانی و مجلسی

 

طرز تهیه ترافل میوه

مرحله 1 – تهيه سس توت فرنگي

در مرجله اول بايد سس را اماده کنید.

براي تهيه سس، توت فرنگی های یخ زده را در یک قابلمه کوچک ريخته و روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود، با یک قاشق توت فرنگی ها را كمي له کنید .

سپس پوست لیمو ترش رنده شده ، شکر و آب را اضافه کنید و اجازه دهيد به مدت ۵ دقیقه بپزد تا سس شما غلیظ شود .

سپس زير حرارت را خاموش كنيد و سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

مرحله 2

پنیر خامه ای و ماست میوه ایی را در مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شوند.

ظرف دسر را آماده كنيد و كف ظرف را با رولت بپوشانيد. روی رولت کمی پودر قند بپاشید. کاستارد را روی آن بريزيد و ترکیب ماست و پنیر را روی كاسترد بریزید.

در لايه بعدي سس توت فرنگي را روي تركيب ماست و پنير ريخته و يك لايه توت فرنگي روي آن اضافه کنید.

ترتیب لایه ها را از ابتدا تا انتها تکرار کنید تا مواد تمام شود.

روي دسر را مي توانيد با خامه فرم گرفته و سس توت فرنگي و توت فرنگي هاي اسلايس شده تزيين كنيد.

دسر شما آماده می باشد ولی برای سرو کردن دسر باید حدود یک ساعت در یخچال سرد شود تا دسر شما جا بیفتد و خنک شود .

نكته:

در صورت تمايل ميتوانيد كرم كاسترد را با پودر كاسترد تهيه كنيد.

* در صورت تمايل مي توانيد ميوه هاي تابستاني ديگر مثل هلو و …را جايگزين كنيد و يا با چند نوع ميوه تركيبي تهيه كنيد.

 

طرز تهیه پارفيت توت فرنگي، ساده و خوشمزه

 

خوشمزه ترین دسرهای تابستانی و مجلسی

 

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

مقدار : 4 ليوان

مواد لازم

پنیر خامه ای کم چرب *250 گرم

وانیل شکری *یک قاشق چای خوری

شکر *شش تا هشت قاشق غذا خوری

خامه زده شده سرد *یک فنجان

توت فرنگی خرد شده *یک فنجان

 

طرز تهیه

در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود

در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود

خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود

و در نهایت توت فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم

دسر را داخل لیوان ها ریخته و در يخچال قرار دهيد و يا بلافاصله سرو كنيد.
توجه:

مي توانيد به جاي توت فرنگي از ميوه ها ديگر مثل تكه هاي هلو ، آناناس، موز ،آلوئه ورا و … هم استفاده كنيد.

 

پودینگ توت فرنگی

 

خوشمزه ترین دسرهای تابستانی و مجلسی

 

مواد لازم

شیر *نیم لیتر

شکر *50 گرم

نشاسته *50 گرم

تخم مرغ *یک عدد

اسانس توت فرنگی *چند قطره

رنگ مجاز خوراكي صورتي*اندكي

وانیل و نمک *کمی

طرز تهيه پودينگ توت فرنگي

نشاسته را داخل شیر حل کرده و روی حرارت میگذاریم.

تخم مرغ، شکر، وانیل، اسانس توت فرنگی و نمک را با همزن میزنیم تا یک دست و کرم رنگ شوند . سپس بعد به شیر و نشاسته اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا كاملا مخلوط و یک دست شوند.

به غلظت فرنی که رسید از روی حرارت برداشته و رنگ صورتی را اضافه كرده و کمی با همزن میزنیم .

پودینگ آماده را داخل ظرف ریخته و در یخچال میگذاریم تا خنک شود.

نكته :
براي لایه دوم ژله در تصوير بالا ميتوانيد از هندوانه يا ژله هاي خرد شده صورتي رنگ استفاده كنيد .
براي لايه بالا نيز از مخلوط بستنی با ژله آلوورا استفاده شده است .

 

طرز تهیه کرم طالبی

 

خوشمزه ترین دسرهای تابستانی و مجلسی

 

مواد لازم

طالبی پوره شده *3 لیوان

شکر *3 قاشق غذاخوري

خامه *100 گرم

پودر ژلاتین *2 قاشق غذاخوري

آب *نصف پيمانه

طرز تهيه

پوره طالبی را با شکر مخلوط کرده و حدود 2 دقیقه داخل ماکروویو بگذاريد تا شکر کاملا حل شود.

سپس خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط كنيد .

ژلاتين را به روش بن ماري در آب حل كنيد و در پايان كار به مخلوط اضافه كنيد .

مواد را در قالب ريخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.

 

كيك بستني رولتي کاکائویی

 

خوشمزه ترین دسرهای تابستانی و مجلسی

 

مواد لازم برای ۸ نفر

۵ عدد تخم‌مرغ
۵ قاشق سوپ‌خوری آرد
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
نوک قاشق چای‌خوری وانیل
۵ قاشق سوپ‌خوری پودر قند
۵۰۰ میلی لیتر بستنی کاکائویی
۱ بسته کوچک خامه صبحانه شکلاتی

طرز تهیه:

تخم‌مرغ‌ها را شکسته و زرده و سفیده آنها را از یکدیگر جدا کرده در ظرف‌های جداگانه‌ای بریزید. سفیده‌ها را با همزن برقی آن‌قدر بزنید تا سفت شود؛ به‌طوری که وقتی کاسه را برمی‌گردانید، از کاسه جدا نشود.
به کاسه محتوی زرده‌ها پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با همزن آن‌قدر بزنید تا خمیری سفید و یکدست به دست آید. حالا نوبت مخلوط شدن زرده‌ها و سفیده‌هاست که باید سفیده‌ها را به آرامی وارد کاسه زرده‌ها کنید و ملایم با یکدیگر مخلوط کنید.

آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده، به ترکیب تخم‌مرغ‌ها را بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. فر را روش کنید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با دست روی سطح کاغذ روغنی را کمی چرب کنید. مایه آماده شده را روی کاغذ روغنی ریخته و با پشت قاشق آن را خوب صاف کنید.
حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و ۳۰-۲۵ دقیقه حرارت دهید تا نان رولت پخته و آماده شود.

بعد از آماده شدن نان رولت، سینی را از فر خارج کرده و کمی پودر قند روی نان بپاشید. یک حوله بزرگ آماده کرده و روی آن یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی سینی فر قرار دهید و با کمک حوله و کاغذ روغنی زیر نان، نان را روی حوله (در واقع روی کاغذ روغنی دوم) برگردانید. حالا به آرامی کاغذ زیر نان را جدا کنید.
نان را با کمک حوله لوله کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

بستنی را از فریزر درآورده، مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و بتوانید به راحتی آن را روی نان پهن کنید. نان آماده و خنک شده را از یخچال خارج کرده و روی سطح صافی پهن کنید. حالا بستنی نرم شده را به طور یکنواخت روی نان پخش کنید. وقتی همه سطح نان به بستنی آغشته شد، دوباره با کمک حوله نان را لوله کنید.
نان بستنی رول شده را با فویل آلومینیومی بپوشانید و خوب بسته‌بندی کنید و در فریزر قرار دهید. حدودا باید سه ساعت در فریزر بماند تا آماده شود.

بعد از این مدت رولت بستنی آماده را از فریزر خارج کرده، فویل آلومینیوم را از دور آن با دقت باز کرده و با خامه تزئین کنید. به این صورت که خامه را کمی با چنگال بزنید تا یکدست شود، بعد آن را در قیف مخصوص یا کیسه پلاستیک ریخته و از یک گوشه آن سوراخی کوچک ایجاد کرده و به شکل دلخواه روی رولت را تزئین کنید.
کیک بستنی موزی

 

خوشمزه ترین دسرهای تابستانی و مجلسی

 

مواد اولیه براي تهيه كيك :

شکر ۱پیمانه
کره نصف پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
موز عدد (رسیده و له شده)
آرد ۲پیمانه
بیکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
نمک چهارم قاشق چایخوری
گردو نصف پیمانه (خرد شده)
وانیل –۱چهارم قاشق چایخوری

مواد اولیه تهيه كيك بستني :

کیک ۳قطعه (موزی)
بستنی نیم کیلو (موزی یا وانیلی)
خامه نیم کیلو (شیرین شده)
دراژه به میزان دلخواه (اختیاری)
موز به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا كيك ساده موزي را تهيه ميكنيم.

طرز تهيه كيك موزي:

كره را در دمای محیط قرار دهید تا كمی نرم شود سپس آن را با شكر و وانیل بزنید تا كرم‌رنگ و كاملا یكدست شوند شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی افزوده و خوب بزنید در این مرحله موز له شده را كمی در ظرفی جدا با قاشق له كنید و بیفزایید.
در ادامه گردو، آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط كرده و به مایه اضافه كنید و كاملا بزنید تا یكدست شوند و به خوبی با هم مخلوط شوند .

مواد را داخل قالب چرب شده ریخته در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه بپزید.

حالا نوبت تهيه كيك بستني رسيده:

دو قطعه از كیك ساده تخته‌ای را با یك بشقاب گرد قالب می‌‌زنیم. داخل یكی دیگر از قطعه‌های كیك را به اندازه پیش‌دستی برش زده و كیك وسط آن را خارج می‌‌كنیم.
خامه را با دور تند همزن زده تا كاملا سفت شود.
سپس كیكی را كه با بشقاب قالب زده‌ایم درون یك ظرف گذاشته و روی آن را با خامه می‌پوشانیم و حلقه خالی شده كیك را روی آن گذاشته و یك لایه خیلی نازك از خامه را دور تا دور فضای داخلی حلقه كیك می‌مالیم و قسمت خالی شده داخل كیك را با بستنی پر كرده و با ته قاشق كمی فشار می‌‌دهیم تا فضای خالی در آن باقی نماند روی بستنی و لبه كیك را نیز با لایه نازك خامه پوشانده و قطعه سوم كیك را روی آن می‌گذاریم و تمام سطح كیك را با خامه زده شده می‌‌پوشانیم.

برای تزیین كیك از دراژه و موز استفاده كنیم. كیك را به مدت نیم ساعت در فریزر می‌گذاریم تا بستنی و خامه آن سفت شود.

 

نكات:

به جای كره میتوانید از مارگارین استفاده كنید.
برای آماده كردن كیك بستنی همیشه احتیاج نیست كیك یا بستنی را در منزل درست كنیم بلكه می‌توان كیك را از فروشگاه‌های نان فانتزی تهیه نمود.
بهتر است از موز تازه استفاده كنید تا در فریزر خراب نشود.
حتما روی كیك بستنی درپوش بگذارید تا بوی فریزر نگیرد.

The most delicious summer and dessert desserts

از تابستان های خوشمزه و رنگارنگ به سادگی نمی شود رد شد! خوشمزه های کمی خطرناک و چاق کننده که هر فردی را با هر استایل و اندامی وسوسه می کند. شاد و تندرست باشید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان