ramazan
ramazan

خواص باورنکردنی پفک با لذت دورهمی های آن!

مجموعه : تغذیه مناسب
خواص باورنکردنی پفک با لذت دورهمی های آن!

خواص باورنکردنی پفک با لذت دورهمی های آن!

 

پفک قطعا یکی از خوشمزه ترین تنقلات چه در عالم تنهایی پای tv بخصوص هنگام پخش مسابقه فوتبال و چه دورهمی های خاطره انگیز.

این خوراکی پرطرفدار در ایران چه خاصیت معجزه آسایی می تواند داشته باشد؟؟! این بخش را تا پایان بخوانید تا به خواص معجزه آسای آن پی ببرید.

عوارض و مضرات هشداردهنده و خطرناک خوردن پفک

پفک یکی از خوشمزه ترین تنقلات بشمار میرود که اکثرا در مهمانی های دورهمی، تولد یا وقتی در خانه حوصله مان سر رفته به خوردن پفک روی می آوریم. درحالی که از خوردن پفک لذت بیشماری میبریم، مضراتی هم برای سلامتیمان دارد که ممکن است از آن بی خبر باشیم. در این بخش از نازوب به عوارض و مضرات پر خطر خوردن پفک Risks and Dangers of Eating Puffs میپردازیم.

 

عوارض و مضرات جدی پفک برای سلامت بدن

 

خواص باورنکردنی پفک با لذت دورهمی های آن!

 

 

پنیر یک منبع مناسب برای پروتئین است، اما زمانی که اسیدآمینه های تشکیل دهنده پروتئین که در پنیر وجود دارند درمجاورت حرارت بالای پخت قرار می گیرند موجب تولید مواد خطرناک می شوند.

یک وعده پفک (حدود 21 عدد) حاوی 150 کالری، 10 گرم چربی و 250 میلی گرم سدیم بوده که برابر 10 درصد سدیم مورد نیاز روزانه و 15 درصد از چربی کل است. حال اگر یک بسته بزرگ پفک را در نظر بگیرید این مقادیر به طرز چشمگیری افزایش یافته و هیچ ارزش غذایی مثبتی ندارد؛ علاوه بر این، پفک ها محصولاتی فرآوری شده هستند که دارای طعم و رنگی مصنوعی می باشند.

اولین ماده موجود در پفک، پوسته ذرت غنی شده است که می تواند به معنای پوسته ذرت حاوی سولفات آهن، نیاسین، ریبوفلاوین و فولیک اسید باشد. سولفات آهن برای درمان کم خونی و سایر کمبود های آهن استفاده می شود اما معمولا توسط پزشک تجویز می شود.

نیاسین و ریبوفلاوین خطرناک نیستند اما در فرآیند تولید پفک، ذرت بصورت طبیعی استفاده نمی شود. مالتودکسترین یکی دیگر از عناصر سوال برانگیز پفک است که شیرینی آن به مراتب کمتر از قند بوده اما دارای دو برابر شاخص گلیسمی بیشتر از نیشکر است و تاثیر مشابه شکر را بر روی بدن دارد.

ایجاد سو تغذیه با خوردن پفک Creating malnutrition by eating puff pastry

 

تحقیقات نشان می‌دهد که پفک تا 9 برابر وزن خود آب جذب می‌کند، بنابراین معده کودکان را پر کرده و منجر به بی‌اشتهایی آنها به وعده‌های غذایی اصلی می‌شود. همچنین چیپس نیز به دلیل کالری بالای روغن آن منجر به سیری کاذب می‌شود و میل افراد را به مصرف غذاهای مغذی کاهش می‌دهد؛

در نتیجه این امر مصرف‌کننده به بیماری‌هایی نظیر کم‌خونی، کوتاهی قد، پوکی استخوان و ریزش و تضعیف مو پس از مصرف مداوم این فرآورده‌ دچار می‌شود همچنین مصرف رنگ نارنجی در پفک باعث بروز اختلالات رفتاری، اضطراب، تندخویی و آلرژی کودکان می‌شود.

افزایش خطر ابتلا به بیماری ها

 

در تهیه پفک از روغن با ترانس بالا استفاده می شود که باعث افزایش وزن، چربی خون و در نهایت بیماری های قلبی عروقی می شود.

علاوه بر این استفاده از روغن هایی که چندین بار برای سرخ کردن استفاده می شوند، اغلب در محصول، بوی روغن سوخته و رنگ کدر و مات ایجاد می کنند که می تواند منجر به مسمومیت و سرطان زا شدن پفک شود.

افزودن مقدار زیاد نمک برای خوش طعم شدن آن در طی فرآیند تولید، موجب آسیب به کلیه ها، تجمع آب در بدن در نتیجه تورم بافت ها و افزایش فشار خون و سکته قلبی و مغزی می شود، همچنین ذائقه افراد به شورخواری را تغییر می دهد.

افزایش پوسیدگی دندانها

 

اغلب افراد تصور می کنند که فقط مواد غذایی شیرین موجب پوسیدگی دندانها می شود، غافل از این که پفک با داشتن ماده ای شور می تواند موجب پوسیدگی دندانها شود، زیرا هنگام مصرف، مقداری از آن به دندان ها می چسبد. پفک دارای کربوهیدرات قابل تخمیر است و تخمیر این مواد توسط باکتری های موجود در دهان باعث پوسیدگی دندانها می شود. بنابراین شستشوی دندانها با مسواک پس از خوردن پفک بسیار ضروری است.

مضرات پفک در بارداری

 

خوردن پفک در هنگام بارداری موجب افزایش ماده ای به نام آکریلامید در بدن می شود. افزایش این ماده ممکن است روند رشد جنین را به خطر اندازد و در نهایت منجر به تولد نوازدی با سر کوچکتر نسبت به نوزادان سالم شود.

برخی از عوارض جانبی کوتاه مدت مصرف پفک عبارت است از:

• نفخ

• حالت تهوع

• بیش فعالی به ویژه در کودکان

• کم تحرکی

برخی از عوارض جانبی دراز مدت مصرف پفک عبارت است از:

 

• بیماری های قلبی

• چاقی

• انواع مختلف سرطان

• فشار خون بالا

 

خط ابتدای این مطلب به خواص باورنکردنی پفک اشاره کردم بله دوستان عدم مصرف پفک می تواند این همه بیماری را از شما دور کند برای جایگزین کردن پفک می توانید ماکارونی شکل دار و آپ پز کرده سپس آبکشی کنید با آرد گندم مخلوط کنید داخل روغن سرخ کنید روغن اضافه آن را بگیرید و سپس چاشنی های دلخواهتان را اضافه کنید آن وقت است که پفک شما خاصیت زیادی دارد.

همیشه در کنار خوراکی های دوست داشتنی تان شاد و سلامت باشید.

 

Warning and Dangerous Complications and Dangers of Eating Puffs

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان