آموزش و طرز تهیه آبگوشت سنتی کرمانشاه آبگوشت باغی

آموزش و طرز تهیه آبگوشت سنتی کرمانشاه آبگوشت باغی

آموزش و طرز تهیه آبگوشت سنتی کرمانشاه آبگوشت باغی

 

طرز تهیه آبگوشت باغی لذیذ کرمانشاه با طعم عالی را در این بخش از سایت نازوب گردآوری کرده ایم. آبگوشت باغی یکی از آبگوشت های سنتی کرمانشاه است که باغداران و کشاورزان با میوه های باغشان تهیه می کنند و طعمی ملس و متفاوت دارد. 

 

نامگذاری آبگوشت باعث کرمانشاه ، به این دلیل بوده است که از قدیم این آبگوشت سنتی کرمانشاه در فصل تابستان با میوه های باغی توسط باغبانان و کشاورزان تهیه می شده است و به همین دلیل نام آبگوشت باغی یا آبگوشت باغبانی را بر آن نهاده اند. 

 

آموزش پخت آبگوشت باغی روش اول

مواد لازم آبگوشت باغی

برای 4 نفر

زمان پخت 1 ساعت 

 

گوشت گوسفندی 500گرم
 نخود یک پیمانه
لوبیا سفیدیک پیمانه
 سیب زمینی4 عدد متوسط
 پیاز 1 عدد بزرگ
 نعناع مقداری
 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
میوه  (زردآلو ،گیلاس،آلبالو،سیب،هلو،آلو و … )مقداری
دارچین و زنجبیلیک قطعه
برگ بودو عدد 

 

آموزش و طرز تهیه آبگوشت سنتی کرمانشاه آبگوشت باغی

طرز تهیه آبگوشت باغی

 

طرز تهیه آبگوشت باغی

نخود و لوبیا را از روز قبل در آب بخیسانید و چند بار آبش را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. 

تمام مواد را در قابلمه ریخته و بپزید. 

 

زمانی که طبخ آبگوشت تمام شد میوه ها را در آن بریزید تا کاملا بپزند. 

 

اگر از گوشت گوسفندی همراه با استخوان و چربی استفاده کنید طعم آبگوشتتان لذیذتر خواهد شد ، بهتر است ابتدا گوشت را به همراه پیاز ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، چوب دارچین ، زنجبیل و برگ بود بپزید و زمانی که نیم پز شد حبوبات را اضافه کنید و در انتهای پخت سیب زمینی را اضافه نمایید. 

 

اگر از میوه های ترش استفاده کنید مزه آبگوشت ترش خواهد شد و اگر از میوه های شیرین استفاده کنید طعم شیرینی خواهد گرفت. 

 

بعد از این که پخت میوه ها کامل شد ، میوه ها را از آبگوشت خارج کرده و با گوشت کوب بگوبید و هسته و پوستشان را جدا کنید و دوباره به آبگوشت برگردانید. 

 

برگ بو و چوب دارچین را از آبگوشت خارج کرده و دور بیندازید. 

 

در آخر نعنا داغ را به آبگوشت اضافه کرده ، یکی دو قل که زد شعله را خاموش کنید. 

 

طعم این آبگوشت با توجه به میوه هایی که برای پخت ان استفاده می کنید بسیار متفاوت و دوست داشتنی است .

 

 

آموزش و طرز تهیه آبگوشت سنتی کرمانشاه آبگوشت باغی

آموزش پخت آبگوشت باغی

 

آموزش پخت آبگوشت باغی روش دوم

مواد لازم آبگوشت باغی برای 4 – 6 نفر

 

گوشت گوسفند۶۰۰ گرم
پیاز متوسطیک عدد
نخود و لوبیای سفید خیس کرده۱۵۰ گرم
میوه پوست گرفته شده۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط نصف شده۲ عدد
دارچین یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگیبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

 

آموزش و طرز تهیه آبگوشت سنتی کرمانشاه آبگوشت باغی

طرز تهیه آبگوشت باغی

 

طرز تهیه آبگوشت باغی 

گوشت همراه با استخوان را بشویید و با مقدار آب سرد در قابلمه بریزید. 

 

نخود ، لوبیا ، پیاز پوست کنده نصف شده را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید بپزد. 

 

نیم ساعت قبل از اتمام پخت ، سیب زمینی را پوست گرفته و به همراه میوه ها ، رب گوجه فرنگی ، زردچوبه ، دارچین و نمک به قابلمه اضافه کنید و دوباره در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی و میوه ها نرم شوند. 

 

شما می توانید از ترکیب میوه های زردآلو ، گیلاس ، آلبالو ، سیب ، هلو ، آلو ، کیوی و غیره برای تهیه آبگوشت باغی استفاده کنید. 

 

معمولا میوه ها را به صورت درسته در آبگوشت می اندازند و بعد از پخت آن ها را میکوبند و صاف می کنند تا هسته و پوستشان گرفته شود و دوباره به آبگوشت  اضافه می نمایند. 

 

اگر از میوه های شیرین استفاده می کنید ، نمک کمتری به آبگوشت اضافه نمایید. 

 

مطالب مرتبط :

ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی

ترفندهای رفع تندی شوری ترشی و تلخی غذا + اصول آشپزی

آش برگ مو؛ سبک جدید آشپزی+ انواع آش های مجلسی


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان